Jesenji aksesoari koji vam neće dosaditi: Žene u Srbiji obožavaju ovih 5 modnih detalja, pogledajte ih samo!

Vesti 24.10.2023 16:42 0

Neki od neizostavnih detalja ove sezone...

Moda

Shutterstock

Jesen je već uveliko uzela maha, a sa njom su došli i najnoviji modni trendovi. Oni uključujuju zanimljive detalje koje će obožavati svi ljubitelji mode, ali i oni koji žele da u svoj orman unesu svežinu nove sezone. Danas donosimo aksesoare koji će od vas napraviti zvezdu jeseni.

Primetiti ćete da se na listi nalaze detalji koje viđamo već dug niz godina, samo u drugačijem svetlu, a tu su i predmeti koji će vas iznenaditi.

Ovo su neki od neizostavnih modnih detalja ove sezone:

1. Pončo
moda

Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Pončo je jedan od detalja koji ne izlazi iz mode. Ujedno i lep i praktičan, zbog čega ga žene često prebace preko majice, rolke ili tankog džempera. Modeli u bojama kože izgledaju sjajno, a takođe i oni šareniji. Izbor je na vama. 

2. Štikle sa šiljastim vrhom
Hejli Biber

Profimedia

 

Štike su elegantne, ženstvene i pogodne za sve prilike, čak i one svakodnevne. Ove sezone su posebno zablistale štikle sa šiljastim vrhom i manjom potpeticom jer dame traže udobnost. 

3. Torbice sa čvrstom drškom
tašna

i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Čvrste drške na malim torbicama su apsolutni hit ove sezone, te ćete sigurno zapaziti modele tašni sa prelepim drškama u raznim oblicima, poput kanapa, telefona ili čak noža. Jednostavniji modeli koji su prikladniji za svakodnevne potrebe imaju drške ukrašene perlama, cirkonima ili premazane najlepšim metalik bojama.

4. Crvene hulahopke

moda

Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedan od neobičnijih detalja su definitivno crvene hulahopke. Crvene hulahopke su tu da začine vaš izgled i učine ga dramatičnijim i vatrenijim. One doslovno govore: ,,Svi gledajte u mene!".

5. Metalik boje

moda

Cindy Ord / Getty images / Profimedia

Metalik boje su tu i neće otići. Neki od najpopularnijih detalja u metalik bojama pored nakita su i suknje, korseti i male tašne. Uz jednostavan autfit izgledaju fantastično.

 

Koji je vaš najomiljeniji detalj ove sezone?

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading