Jesenje frizure za prave boginje: Izdvajamo 3 ideje po uzoru na poznatu pevačicu, mnogo su lepe i ženstvene!

Vesti 26.10.2023 13:55 0

Ove frizure će stajati svim damama...

kosa

Printscreen/TikTok/jackie.wyers

Vreme je za promene, a pod promenama mislimo na promenu frizure jer kosa je lični pečat svih savremenih dama. Kada je kosa lepa, i žena je lepa.

Ponekad je teško izabrati pravu frizuru koja odgovara našem obliku lica ili trenutnom stilu oblačenja, i zato je korisno obratiti se društvenim mrežama. Na TikTok-u se, na primer, mogu pronaći prelepe frizure koje čine da devojke i žene izgledaju kao prave boginje.

Pogledajte ove tri ideje:

 

@jackie.wyers 🍂FOLKLORE FALL HAIR TUTORIAL🍂 3 easy curly bang hairstyles, perfect for a night at #tstheerastourfilm 👱🏼‍♀️ Which is your fave: whimsical curls, folklore buns, or the evermore braid? Set the bangs with a high hold hairspray that hads some texture and grit to hold them in place! Ps. Ignore the rogue eyelash - no lash glue could hold her down 😿 #TaylorSwift #ErasTour #FallHairstyles #HairTutorial #tstheerastour #swiftie #erastourmovie #swifttok ♬ original sound - jackiewyers

 

Devojka po imenu Džeki Vajers je odlučila da sa pratiocima podeli tri romantične i jednostavne frizure po uzoru na pevačicu Tejlor Svift. U opisu snimka je istakla da su frizure idealne za pevačicin najnoviji film ,,The Eras Tour".

Ona je pokazala kako najlakše napraviti opuštene lokne, niske punđice i raskošnu pletenicu. Kako bi frizure bile autentične onima koje je nosila gospođica Svift, Džeki je na svoju kosu prikačila veštačke šiške i uvila ih uvijačem za kosu. 

kosa

Printscreen/TikTok/jackie.wyers

 

 

Trik za savršene niske punđice je pletenje pletenica koje se potom učvrste ukosnicama kako bi frizura trajala čitav dan. Punđice čine da izgledate razigrano i mladoliko, baš kao devojčica iz crtaća.

Lepa pletenica je najlakša frizura od sve tri i sigurno će postati vaš svakodnevni favorit. Za pravljenje ove frizure potrebna vam je samo gumica za kosu i malo strpljenja, ako imate dugu kosu.


Koja se frizura vama najviše dopala?

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Kako da napravite savršenu frizuru za 5 minuta? 😍 Ovo je zaista jedan od najjednostavnijih i najbržih načina za pravljenje punđe. Za svega nekoliko minuta možete same napravite savršeno stilizovanu frizuru. ☺️ @oliverakonatar 💃 #fyp #fypシ #žena #najžena #frizure #frizurezasveprilike ♬ Vibes - ZHRMusic

 

 

 

Komentari (0)
Loading