"Nikad više neću dozvoliti tako nešto": Linda Evanđelista o izgladnjavanju - Pila samo vodu i gubila razum

Slobodanka Ćorić Vesti 14.11.2023 20:20 0

Bivša manekenka uvek je privlačila pažnju svojim izgledom, za koji se dosta žrtvovala. Poseban alarm joj se upalio u kasnijim dvadesetim godinama

linda evangelista

Shutterstock

Linda Evanđelista izjavila je kako se izgladnjivala jednom dijetom, koju je skupo platila, a posle se baš pokajala zbog toga.

Bivša manekenka uvek je privlačila pažnju svojim izgledom, za koji se dosta žrtvovala. Poseban alarm joj se upalio u kasnijim dvadesetim godinama.

- Nekada sam mogla da jedem bilo šta, a onda je metabolizam počeo da mi se usporava blizu 30. Počela sam da vežbam kad sam imala 27, 28 godina, jer sam shvatila da su stvari postale malo drugačije. Dok sam letela svaki drugi dan, radila i putovala po svetu, znala sam da sam morala da radim i na održavanju svoje težine, a onda je došao period kada sam stvarno strogo morala da pazim na to - ispričala je Linda, koja je opisala šta je sve konzumirala.

- Počela sam stalno da radim čišćenja i volela sam da ih radim, ali mislim da su bila jako štetna za mene. Radila bih i medicinska čišćenja, poput napitka u prahu ili baze od pirinča. Takođe, bila sam na programu "Master Cleanse" (detoksikacija napitkom od limuna, prim. aut.) dosta puta  - navela je Evanđelista.

Jedan proces je veoma rizičan za bilo koga, pa je Linda upozorila o čemu se radi.

 - To se nalazi u pustinji u blizini Palm Springsa i tamo pijete samo tekućinu, uglavnom vodu s limunom i mentom, te čajeve i dobijete čašu soka dnevno. Takođe, jednom dnevno dobijete razvodnjeno povrće koje se zove supa. Ali to je u osnovi dijeta izgladnjivanja, to je neverovatno. Nikada više neću sebi napraviti tako nešto - izričita je ona.

- Bilo mi je tako neugodno, upravo sam potrošila sav taj novac i jedini način kojeg sam se setila da to popravim bio je da unosim nula kalorija, pa sam samo pila vodu. Gubila sam razum - šokirala je Linda, prenosi Daily Mail.

Komentari (0)
Loading