Kakvo je ovo ludilo? Poznata modna kuća se ne zaustavlja u bizarnostima, kad vidite suknju ništa vam neće biti jasno

Olja Jelić Vesti 16.11.2023 11:20 0

Modni brend u novoj kolekciji za proleće 2024. predstavio je suknje inspirisane peškirima.

Balenciaga suknja

Printscreen/TikTok

Modni brend Balenciaga u novoj kolekciji za proleće 2024. predstavio je suknje inspirisane peškirima.

Kako prenose mediji, cena ovog neobičnog komada odeće iznosi 925 dolara (oko 853 evra), a modni brend je objavio da se suknja već može naručiti putem njihove web stranice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balenciaga (@balenciaga)

 

Na promotivnim fotografijama može se videti model koji nosi peškir omotan oko struka ispod kojeg se nalaze široke pantalone. Za gornji deo ove modne kombinacije nosi i crnu majicu dugih rukava koju je upotpunio sunčanim naočarima.

 

 

Interesantno je da Balenciaga svaki put iznova iznenadi svojim kolekcijama, gde često možemo videti veoma skupe odevne predmete koji izgledaju uništeno i prljavo, ali one inspirisane fetišima.

Nakon što je novi model suknje juče objavljen u pretprodaji, na društvenim mrežama se ne prestaju nizati komentari. Čak su i neke kompanije koje prodaju peškire odlučile da se našale da prodaju suknje popularnog brenda, ali po nižim cenama.

"Ovo je apsurdno. Ovi brendovi će prodavati sve i svašta po tako smešno visokim cenama", "Balenciaga je tako neozbiljna", "Reći ću opet da Balenciaga sprovodi eksperiment. To je bihevioralna naučna studija. Ne možete me uveriti u suprotno", "Kakvo je ovo ludilo", bili su neki od komentara.

 

 

 

Komentari (0)
Loading