Kako se ovoga nismo setile ranije? Brilijantan trik za iscrtavanje ajlajnera, nije vam potrebna dodatna oprema, već samo 1 pokret!

Vesti 17.11.2023 18:21 0

Nikad lakše do prelepog ajlajnera...

oči

Printscreen/TikTok/kkrystalmarie

Iscrtavanje ajlajnera ume da bude prava muka, i to zna svako ko je ikada pokušao da se upusti u tu šminkersku avanturu. Jedno je iscrtati linije na očima, dok je iscrtati pravilne linije koje izgledaju jednako sa obe strane, sasvim druga priča.

Tokom godina imali smo prilike da vidimo brojna rešenje kao što su ajlajneri sa ultra tankim četkicama ili sunđerčićima, ajlajner trake koje eliminišu potrebu za iscrtavanjem jer se jednostavno zalepe na kožu kapaka, a tu je bio trik lepljenja selotejp trake odmah pored kapaka kako bi se postigle ravnomerne linije.

Sada nam je stigao trik koji je toliko brilijantan i jednostavan, da nas navodi da se zapitamo: ,,Kako se ovoga nismo setili ranije?"

 

@kkrystalmarie This is a really good eyeliner hack! It made my eyeliner a bit dramatic but it worked!! Creator in 1st clip is @Josie 🤍 Makeup Aesthetics #eyelinerhack #eyelinertutorial ♬ original sound - Krystal Marie

 

Sve što je potrebno jeste da pozicionirate ajlajner onako kako to obično radite kada ga nanosite na kapak. Zadržite ga u tom položaju i trgnite glavu u odgovarajućem smeru. Ukoliko iscrtavate ajlajner na desnom oku, glavu trgnite ka levoj strani, a ako iscrtavate na levom, onda je trgnite ka desnoj strani.


Nikad lakše do prelepog ajlajnera!


Kako se vama dopao ovaj trik?

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading