Bronzer je jedan od najvažnijih mejkap proizvoda: Viralan trik za lakše nanošenje će vam uštedeti vreme,a efekat je sjajan

Olja Jelić Vesti 23.12.2023 16:23 0

Pravilan način nanošenja bronzera je ključan za lepo definisanje lica

Bronzer

Printscreen/Instagram

Pre nego je rumenilo dobilo status nezaobilaznog makeup proizvoda, taj status je držao bronzer. Njegova sposobnost da pruži blistav izgled stvara iluziju sveže preplanule kože. Osim toga, bronzer može poslužiti kao savršen alat za definisanje kontura lica. Kroz senčenje određenih područja, bronzer naglašava jagodice, definiše vilične kosti i nos, čime se postiže efekat skladnog i definisanog lica. 

Postoji mnogo opcija i fomulacija bronzera. Svetlucavi bronzer, odnosno bronzer sa sjajnim česticama koristi se za postizanje kože s prirodnim sjajem. Kompaktni bronzeri su idealni ako želite dati koži suptilni preplanuli izgled. Kompaktne bronzere moguće je nanositi u slojevima, koje možete nadograditi prema želji. Bilo kako bilo, dobro je investirati u kvalitetan puder koji će vašem licu dodati odgovarajuću definiciju.

 

 

 

Kako lakše naneti bronzer?

Ključno je znati kako pravilno naneti ovaj proizvod kako biste postigli taj optimalni sjaj. Jagodice su jedno od ključnih područja na kojima bronzer može napraviti značajan uticaj. Ipak, ovo područje je takođe rezervisano i za konture i rumenilo. Pa ako ste se puno puta zapitali kako da nanesete bronzer i na koju ključnu tačku lica, a da to mesto ne zauzmete rumenilu, a kako bi efekat bio što bolji, imamo odgovor. 

Dafne Siera nas uči ovom bjuti triku. Naime, potrebno je da, uz pomoć palca i kažiprsta napravite most od kraja vaših usana do početka uva. Iznad „mosta“ i u pravcu istog povucite liniju bronzera odgovarajućom četkicom. Ovo je najbolja tačka za njegovo nanošenje prenosi Journal. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAFNE SIERRA (@daphsierra)

 

Ovaj bjuti trik olakšaće mnogim ženama nanošenje bronzera na pravi način i naglašavanje pravih mesta na licu. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading