Vog objavio listu 10 najbolje obučenih žena za 2023: Mi smo šokirani, a šta vi kažete?

Vesti 28.12.2023 18:51 0

Najcenjeniji modni magazin na svetu, na kraju svake godine objavljuje svoju listu najbolje obučenih slavnih ličnosti. Ali su ovog puta izborom svi iznenađeni.

moda

Profimedia

Crveni tepisi bili su prepuni u 2023. godini, poznate svetske zvezde su šetale njima u najrazličitijim modnim izdanjima, a mnoga su bila prilično hrabra i maštovita. Magazin „Vog“ je izabrao poznate dame koje su po njihovom mišljenju bile najbolje obučene u 2023. godini, a u obzir su uzeti njihov jedinstven modni izraz i originalnost. Mi smo iznenađeni izborom, pre bismo ga nazvali listom smelih modnih kombinacija nego najboljih. Šta vi kažete?

Kendal Džener

Niko ne prihvata trendove tako brzo kao Kendal Džener. Smelo je ponela i jedan od najvećih trendova „no pants“ (bez pantalona), pa se na „Met Gala“ pojavila u bodiju koji liči na kupaći.

Bijonse

Njena turneja pod nazivom „Renaissance tour“ je bila jedna od najkomentarisanijih, ne samo zbog koncerata, već i fantastično dizajniranih kostima koje je na njima nosila, a kreirale su ih neke od najpoznatijih modnih kuća, poput Milera i Balmaina.

Rijana

Poznata pevačica je zakasnila nekoliko sati na „Met Gala“ ove godine, ali kada se pojavila u neobičnoj raskošnoj Valentinovoj haljini, svi su shvatili da je vredelo čekati je.

Džodi Tarner Smit

Za glumicu i manekenku Džodi Tarner Smit je crveni tepih igralište na kojem se zabavlja izborom kreativnih modnih kombinacija.

Tejlor Rasel

Kanadska glumica Tejlor Rasel koju znamo iz filma „Kosti i sve" postala je muza dizajnera Džonatana Andersona.

Hanter Šafer

Hanter Šafer koju znamo iz filma „Igra gladi“ dokazala je da je u 2023. bila jedna od najsmelijih holivudskih glumica kada je reč o oblačenju za crveni tepih.

Ema Korin

Glumica Ema Korin ima čudan izbor toalete za svečane prilike. Njen stilista kaže da Emi ne smeta da rizikuje sa neobičnim izborom odeće, što se njemu dopada.

Tilda Svinton

Britanska glumica Tilda Svinton ima svoj stil koji je neobičan za crveni tepih, ali od njega nije odustala ni u 2023. godini.

Lili Gledston

Glumica Lili Gledston je koristila pojavljivanje na svečanim događajima da promoviše savremene američke dizajnere, poput Džejmi Okuma.

Isol

Francuska pevačica je poznata po tome da voli visoku modu i kreacije Aleksandra Mekvina i Balensijage.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading