"Molim vas, ne vraćajte ovo u modu": Pramenovi sa početka dvehiljaditih postali bjuti trend, mišljenja su podeljena

Olja Jelić Vesti 05.01.2024 11:12 0

Tiktokom su se proširili snimci frizura koje su bile jako popularne početkom 2000-ih godina. Reč je o debelim pramenovima koje, čini se, generacija Z opet vraća u modu.

kosa

Printscreen/TikTok

Tiktokom su se proširili snimci frizura koje su bile jako popularne početkom 2000-ih godina. Reč je o debelim pramenovima koje, čini se, generacija Z opet vraća u modu.

Džejms Ernšou, frizer i stilista iz Velike Britanije, za New York Post je rekao kako sve više mladih devojaka traži da im se naprave debeli pramenovi. Sve većoj popularnosti ove frizure u zadnjih nekoliko meseci prinosi i činjenica da hashtag #ChunkyHighlights na TikToku ima 207 miliona pregleda.

 

 

TikTokerka Bridžet Des Grejdnž snimila se nakon što joj je frizer napravio debele plave pramenove, a njen video ubrzo se proširio društvenim mrežama. "Nikad se bolje nisam osećala nego sa ovakvom frizurom", istakla je tiktokerka. Njena kosa svidela se pripadnicama generacije Z koje su ubrzo počele da snimaju i svoju kosu.

 

 

"Mislim da su ljudi zbog društvenih mreža poput TikToka ponovo počeli sa trendovima s početka 2000-ih", rekla je za strane medije Jasmine Blakber, frizerka iz Teksasa koja je mnogim devojkama farbala debele pramenove.

I dok su pripadnici generacije Z oduševljeni ovakvom frizurom, milenijalci na društvenim mrežama pišu da im nije jasno zašto se ovakva frizura vraća u modu.

 

 

 

"Imala sam ovakve pramenove i mrzela sam ih", Molim vas, nemojte ovo vraćati u modu", "Nemojte to raditi, samo ćete oštetiti kosu", pišu neki. Jeste li vi ikad imali ovakvu frizuru?

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading