Vratila se Bela Hadid! Nije pojavila na jednoj, već čak na 4 naslovnice britanskog magazina nakon godine dana pauze od manekenstva

Vesti 10.01.2024 21:30 0

Za prvu naslovnu fotografiju snimanja sa Brajsom Andersonom, Hadid nije nosila ništa osim minđuša...

Bela Hadid

Profimedia

Bela Hadid se vratila! Po prvi put se pojavila na snimanju za časopis otkako je napravila jednogodišnju pauzu u manekenstvu kako bi se fokusirala na svoje zdravlje, Hadid krasila je četiri različite naslovnice ,,Perfect Magazine-a" za proleće/leto 2024.

Manekenka ne samo da je pozirala, već je i režirala snimanje naslovnice za specijalno šesto izdanje britanskog magazina, prenosi People.

Ona je svoj povratak emitovala tako što je na Instagramu podelila naslovnice — zajedno sa sadržajem iza scene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Najavljujući Hadidin povratak na Instagramu, magazin je napisao: „Nakon godinu dana pauze od manekenstva, Bela Hadid se vratila na šestom izdanju magazina Perfect, vraćajući se sa pričom o tome koji je kreativni tim sama odabrala i kako je režirala u studiju.

Za prvu naslovnu fotografiju snimanja sa Brajsom Andersonom, Hadid nije nosila ništa osim minđuša, crnih gaćica i posebno štampanog postera na kome piše: „Apsolutno ništa. Ništa uopšte."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Časopis je pružio više detalja o slici na Instagramu, otkrivajući da je ona „inspirisana slikom Debi Hari koja je nastupala 1978. godine, noseći poster koji je otkinula sa zida ispred mesta događaja kao haljinu “.

Na drugoj naslovnici, na kojoj je Hadid u žarko-ružičastoj majici okrenutoj naopačke. ,,Perfect" je eksplicitno pomenuo Blondi, citirajući ikonu novog talasa iz 70-ih: „Uvek sam dirnut tvojim prisustvom draga.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

U naslovu, časopis je takođe napisao: „Dobrodošla kući Bela.

Za treću naslovnicu snimanja u stilu Kejti Grand, Hadid je obukla malu crnu haljinu, koju je nosila uglađenu frizuru i metalne čizme do kolena dok je pozirala na stolici, služeći „sirovom modnom snagom“, kako navodi časopis sročio to. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Četvrta i poslednja naslovna stranica je kanalisala „majice motorike i devojke iz susedstva“, napisao je fotograf Anderson na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Hadid ponovo nosi slogan za ovu naslovnicu, „Screaming in Perfect English“ (srp. ,,Vrištim na savršenom engleskom"), ovog puta na majici Korbina Šoa, istog umetnika koji je štampao plakat inspirisan Blondi.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading