Zalepite veštačke trepavice poput profesionalca: Viralni trik koji daje neverovatne rezultate oduševio bjuti svet

Olja Jelić Vesti 24.01.2024 11:23 0

Viralni trik nanošenja veštačkih trepavica zaludeo žene

Veštačke trepavice

Printscreen/Instagram

Nezavisno od aktualnih trendova, naglašene trepavice nezaobilazan su deo svakog svečanog mejkapa. Ako niste prirodno obdareni dugim i gustim trepavicama, žene pribegavaju veštačkim trepavicama. Ipak, postoji način da nalepite veštačke trepavice poput pravog profesionalca, a u pitanju je, naravno, viralni trik sa TikToka.

Bjuti influenser Adrian Ríos nedavno je objavio video tutorial za stavljanje trepavica, otkrivši kako je njegov glavni saveznik u ovom postupku - uvijač. Otkako je prvi put objavio svoj video, prikupio je više od dva miliona lajkova, a mnogi koji su i sami su isprobali trik oduševljeni su rezultatima.

 

 

Kako biste sami isprobali trik, trebaće vam uvijač za trepavice, vosak za obrve, lepak za trepavice, čista četkica i, naravno, par trepavica. Započnite s rezanjem trepavica na željenu veličinu kako biste bili sigurni da pristaju vašem obliku očiju. Ako su vaše prirodne trepavice ravne, svakako ih uvijte pre nego započnete s ostatkom postupka. Najpre nanesite malu količinu voska za obrve na uvijač za trepavice, a zatim postavite veštačke trepavice na vrh. Rios je u videu istaknuo da je vosak za obrve neophodan jer je dovoljno jak da drži trepavice na mestu dok otvarate uvijač i stavljate ga na oko, ali nije jači od lepka.

 

@klaudiasyd OMG @Adrián Ríos this is so smart!!! 🤩 what do you think?? #makeuphack #fyp #lashextensions #beautyhacks #lashes ♬ First Class - Jack Harlow

 

Kada stavljate veštačke trepavice na uvijač, pobrinite se da su okrenute spolja, na isti način kao što trebaju da budu na vašim trepavicama. Zatim utapkajte malo lepka za trepavice na čistu četkicu i prođite kroz trepavice, tako da se lepak zalepi za njihovu donju stranu, a ne za kapke. Takođe možete da nanesete lepak izravno na donju stranu trepavica bez kista, ali korisnici su komentirali da četkica pomaže u preciznosti. Poslednji korak je da uzmete uvijač za trepavice i postavite ga ispod trepavica (gde ste stavili lepak) i uvijete ih na prave trepavice. Za ceo postupak potrebno je manje od pet minuta, a rezultati su zaista zadivljujući,

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading