Crveni tepih - Dodela Gremi nagrada 2024: Dua Lipa i Majli Sajrus na meti zlobnih komentara, dok Tejlor Sfivt blista

Slobodanka Ćorić Vesti 05.02.2024 12:40 0

Najveće svetske muzičke zvezde juče su prošetale crvenim tepihom u najlepšim toaletama, ostavljajući iza sebe miris slave i glamura

gremi 2024

Profimedia

Najveće muzičke zvezde juče su se pojavile na crvenom tepihu Gremija 2024. U nedelju su fanovi sa nestrpljenjem čekali da vide ko je kući doneo najveće nagrade večeri, uključujući album i ploču godine. 
Komičar Trevor Noa bio je domaćin ovogodišnje ceremonije iz Cripto.com Arene u Los Anđelesu.

gremi 2024

Profimedia

 

 


Dua Lipa

Dua Lipa, 28, bila je jedna od prvih koja je stigla na crveni tepih i zamalo je pretrpela veliki maler zbog dugačke haljine u metalik boji. Siva haljina sa dugim rukavima do poda Levitating hitmakera istakla je njene grudi gotovo otkrivene sa dubokim dekolteom.

Tkanina nalik oklopu takođe je isečena kako bi se pokazali bokovi zvezde pop muzike dok je svoju sveže ofarbanu crvenu kosu pustila preko ramena. Dua je takođe dodala nešto fanki nakita Tiffani & Co. kako bi začinila svoj izgled. Zvezda je nominovana za pesmu godine i pesmu napisanu za vizuelne medije. Kasnije  na dodeli izašla je na scenu u blistavoj poluprozirnoj crnoj haljini sa PVC panelima. Bacila je zavodljiv pogled preko ramena pre nego što je sela na pod u seksi pozi sa raširenim kolenima u impresivnim kožnim čizmama do butina dok je bila na sceni inspirisana metalnim dizajnom teretane.

gremi 2024

Profimedia

 

 

Tejlor Svift


Tejlor Svift je tokom večeri nominovana za šest nagrada. Pevačica je nosila belu haljinu sa velikim šlepom, nekoliko ogrlica i crne rukavice do ramena. Tejlor je takođe prošetala crvenim tepihom sa drugaricom Lanom Del Rej.

gremi 2024

Profimedia

 

Haidi Klum

Hajdi Klum (50) je izgledala prelepo u srebrno-crnoj haljini. Hajdina,haljina dubokog izreza jedva je zadržala njene grudi prekrivene komadićima tkanine nalik grudnjacima sa svetlucavim srebrnim obriubom. U međuvremenu, njen stomak je bio potpuno izložen ispod prozirne tkanine. Ostatak njene haljine bio je crn i imao je kratak šlep, dok je savršenom šminkom naglasila prelep izgled, a kosu nonšalantno prebacila na jednu stranu.

gremi 2024

Profimedia

 

Olivia Rodrigo


Olivija (20) izašla je na crveni tepih u starinskoj Versaće haljini. Guts hitmejker je nosila usku belu haljinu sa šarenim šljokicama. Olivija je imala kosu prebačenu na jednu stranu uz minimalnu šminku uključujući crveni ruž i ajlajner koji je naglasio mačkasti izgled njenih očiju. Olivija je izvela svoju hit pesmu Vampir.

gremi 2024

Profimedia

 

Majli Sajrus


Šest puta nominovana za Gremi umetnica Majli Sajrus (31) pokazala je zlatni komad odeće koji teško da se može nazvati haljinom jer gotovo nije pokrila ni jedan deo tela. Iako je provokativnim stajlingom pobudila veliku pažnju niko nije ostao ravnodušan zbog njene frizure. Naime, pevačica Floversa svojom visoko isfeniranom kosom dala je sjajne vibracije rok zvezda. Na X, nekadašnjem Tvitter-u, fanovi se nisu suzdržavali u vezi sa odećom zvezde. "Oh, izgleda neverovatno", rekao je jedan. Drugi je pominjao: "Izgled grčke boginje." Treći je rekao: "Kosa je svakako izbor za horor 70-e."
gremi 2024

Profimedia

 

Viktorija Mone

Viktorija Mone (28 ) stigla je na crveni tepih u Versaće zlatnoj haljini. Dovela je i ćerku Hejzel, koja se obukla slično kao njena mama. Sa njom je u zelenom ansamblu pozirao i njen dečko Džon Gejns.

gremi 2024

Profimedia

 

Laverne Cok


Narandžasta je nova crna. U svemirskoj haljini od skaja Laverne je bila jedna od najzapaženijih učesnica Gremija. Imala je kosu vezanu u elegantnu punđu dok je bila zadivljujuća u haljini jarkih boja koja je stavljala veliki naglasak na bokove. 

gremi 2024

Profimedia

 

Paris Džekson

Paris Džekson (25) pokazala je svoju zategnutu figuru u crnoj haljini.  Ćerka Majkla Džeksona, Paris,  šepurila se na crvenom tepihu u potpuno crnom izdanju. Paris je nosila haljinu do poda sa jednim rukavom koja je pokazivala njene obline, uključujući trbušnjake i izvajane noge. Imala je kosu prebačenu preko ramena i niz leđa dok je držala crno-zlatnu torbicu. Obožavaoci su bili iznenađeni njenim novim izgledom, koji je uključivao i potpuni nestanak njenih 80 tetovaža. Paris je otkrila da su ih njeni šminkeri prekrili korektorom.

gremi 2024

Profimedia

 

Megan Foks  

Megan Foks je izgledala senzacionalno u srebrnoj haljini od lančića sa ružičastom kosom boje slatkiša. Megan je sa upečatljivo ošišanoj kosi i u poluprozirnoj srebrnoj mrežastoj haljini izašla na crveni tepih. Zvezda Transformersa - koja je partner reperu Machine Gun Kelliju - odavala je sirenske vibracije u svojoj odeći koju je uparila sa neboderskim srebrnim metalik štiklama. Nabacila je crni kaput preko ramena da zaokruži svoj izgled.

gremi 2024

Profimedia

 

Bijonse

Bijonse je izgledala senzacionalno u svojoj seksi sofisticiranoj odeći za Gremija.  Bijonse je savršeno upakovala seksi sofisticiranu odeću sa odgovarajućom mini suknjom i blejzerom. Uparila je svoju poluformalnu odeću sa poluprozirnim belim korzetom - i stavila odgovarajući šešir kako bi upotpunila svoj izgled. 

Pevačica Formacije je viđena kako čestita suprugu Džej Ziju dok je dobijao nagradu Global Impact Avard Gremi. Ipak, on je bio nestrpljiv da svoju suprugu stavi u centar pažnje - tvrdeći da je ona po prvi put trebalo da osvoji gong za album godine.
 

Komentari (0)
Loading