Ljudi procenjuju koliko ste kul po vašoj torbi: Svetski trend stigao i u Srbiju, evo šta kažu žene o iznajmljivanju bredniranih torbica

Slobodanka Ćorić Vesti 01.03.2024 10:10 0

Ako želite da izgledate skupo bez plaćanja velike cene, iznajmite dizajnerske tašne koje odgovaraju vašim glamuroznim i koktel haljinama

torbice

Shutterstock

Bez obzira ko ste ili šta zarađujete, svi ponekad vole da se prepuste. Ako imate strast prema dizajnerskim proizvodima, znate kako oni mogu da ugroze vaše finansije. Pa, zašto ne iznajmiti torbu umesto toga?

Na sreću, tržište luksuza je pronašlo način da demokratizuje visoku modu, sa uslugama iznajmljivanja dizajnerskih tašni koje se pojavljuju širom sveta. Ni Srbija nije izuzetak. Privremene uživanje u "luksuzu" nudi firma iz Beograda gde možete iznajmiti torbe različitih brendova i sami odabrati period koliko će torba biti kod vas.


Iako mnogi od nas ne mogu sebi priuštiti da redovno ulažu u luksuzne proizvode, privlačnost moderne, brendirane torbe može biti jaka. Ali cena je često velika prepreka - Louis Vuitton može da vas košta oko 2.000 evra, dok torba Hermes Kelli košta neverovatnih 9.050 evra.

Iznajmljivanje torbica vam omogućava da isprobate različite stilove bez obavezivanja, tako da možete da uštedite svoj budžet za druge stvari ili da uštedite da biste na kraju posedovali torbu svojih snova.

Proslavite posebne prilike sa stilom

Možda dizajnerske torbe nisu nešto za čim žudite u svakodnevnom životu. Ali šta je sa onim posebnim prilikama kada nošenje Gucci torbe izgleda kao ulaznica? Od venčanja do filmskih premijera, usluge iznajmljivanja dizajnerskih torbi daju vam priliku da se izdvojite bez velikog troška.

Velika imena Louis Vuitton, Chanel, Fendi i Gucci

Cene se kreću od 3.600 do 4.800 dinara po danu, uz potpisan ugovor i ostavljen depozit.

Kako se možete videti na sajtu, u ponudi su skupoceni brendovi poput Gucci, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent ili Celine čije se cene torbi u prodavnicama kreću preko 1.000 evra.

Nošenje markiranih torbica neki "ne razumeju" i smatraju da je to kao da na sebe staviš natpis: "Pogledajte, mogu toliko i toliko hiljada evra da dam za torbu"!

Dok se drugima ideja o iznajmljivanju još manje dopada; "Ako imaš novca za garderobu koja ide uz tu torbu onda ga imaš i za torbu...u suprotnom ti ta torbu ne treba".

 

 

Komentari (0)
Loading