Klasika je u trendu: Ova tri bezvremenska manikira dominiraće i ovog proleća

Olja Jelić Vesti 12.03.2024 21:10 0

Neki manikiri nikada ne izlaze iz mode, bez obzira na trendove koji vladaju u tom trenutku

Nokti

Printscreen/Instagram

Neki manikiri nikada ne izlaze iz mode, bez obzira na trendove koji vladaju u tom trenutku. Neki će h nazvati old money ili quiet luxury, ali činjenica je da se samo radi o manikirima koji su decentni i veoma nosivi. Ruke i nokti s njima izgledaju sređeno i negovano.

Francuski manikir

Nijedan popis večitih klasika ne može proći bez francuskog manikira. Bio on na prirodnim, kraćim ili dužim noktima, uvek izgleda lepo i elegantno. I dok će se mnogi sećati onih „starinskih“ debelih francuskih manikira, ove današnje su puno decentnije i tanje.

 

 

Neutralni manikir

Neutralni manikir proteklih godina je jedan od vodećih trendova. Radi se o manikiru koji izgleda veoma prirodno, ima primese ružičaste, a odlično vizualno izdužuje prste. Uz to, ako idete na trajni lak ili veštačke nokte, ne vidi se toliko razlika između vašeg prirodnog nokta i gela kada nokti izrastu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alesya Sansilt (@sansilt)

 

Crveni lak

Još jedan bezvremenski klasik svakako je crveni lak. Bilo da imate kratke ili duge nokte, crvena boja uvek izgleda lepo. Bitno je samo da je nanesena uredno, a na vama je da izaberete nijansu. Kada je reč o obliku noktiju crveni lak ide i na četvrtaste, oble, kao i bademaste nokte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FASHIONKILLS (@svedae)

 

 

 

Koji god da odaberete od ova tri manikira nećete pogrešiti, jer je to večna i neprolazna klasika koja prkosi svim trendovima, prenosi Journal.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading