Skratila kandže: Kontroverzna reperka ne prestaje da šokira, njeni nokti su bili u prvom planu na dodeli Oskara

Vesti 14.03.2024 12:50 0

Njen izbor kratkih noktiju na Oskarima već je izazvao razgovore na društvenim mrežama, gde su fanovi i modnim entuzijasti raspravljali o budućnosti trendova noktiju

Kardi

Doug Peters / PA Images / Profimedia

Na Vaniti Ferovoj žurci povodom dodele Oskara, Kardi Bi je iznenadila sve svojim kratkim noktima. Njen šik i minimalistički izgled noktiju isticao se u moru dugih, razrađenih noktiju koji su godinama popularni. Nakon njenog pojavljivanja, mnogi su se zapitali da li poznata reperka i modna ikona oživljava trend i da li su dugi nokti zvanično izašli iz mode.

Dugi nokti su oduvek bili povezani sa glamurom i stilom, često ukrašeni složenim dizajnom, draguljima i bojama kako bi upotpunili odeću i dali smele izjave. Međutim, jednostavni i elegantni kratki nokti Kardi Bi, nalakirani u crnu boju, sugerišu promenu u preovlađujućoj estetici noktiju.

Kao trendseterka sa ogromnim uticajem na pop kulturu i modu, Kardino prihvatanje kratkih noktiju prenosi osećaj praktičnosti i sofisticiranosti. Ali da li njen izbor noktiju znači nestanak dugih noktiju? Ne nužno.

Moda se stalno razvija, a trendovi se često ponovo pojavljuju u novim oblicima. Dok kratki nokti možda trenutno uživaju u centru pažnje, dugi nokti bi mogli da se vrate u budućnosti, iako na prefinjeniji i potcenjeniji način.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 

Ipak, uticaj Kardi Bi se ne može potceniti. Njen izbor kratkih noktiju na Oskarima već je izazvao razgovore na društvenim mrežama, gde su fanovi i modnim entuzijasti raspravljali o budućnosti trendova noktiju. Bilo namerno ili ne, Kardi Bi je još jednom dokazala svoj status trendseterke, pomerajući granice i redefinišući standarde lepote.

Slavne ličnosti su popularizovale duge i impresivne nokte

Nekada smatrani neukusnim, blistavim i preteranim, nokti su povratili svoju blistavost zahvaljujući veštim tehničarima koji su predstavili nove stilove i oblike svetski poznatim ličnostima kao što su Kardi Bi, Kajli Džener, Demi Lovato, Rosalija, Kloi Kardašijan, Kerol Dži. i još mnogo toga. Trend se ponovo pojavio i posato inkluzivniji i prihvaćeniji nego ikada, pojavljujući se, ne samo u muzičkim spotovima i modnim revijama, već je postao deo načina izražavanja ličnog identiteta, ističe Hola!.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading