Trik koji ćete obožavati: Dodajte vazelinu ovaj sastojak za efekat punijih usana bez filera

Olja Jelić Vesti 19.03.2024 21:38 0

Jednostavan trik za punije usne

Usne

Printscreen/Instagram

Punije usne za mnoge predstavljaju standard lepote, a želja za većim usnama traje još kada je Kajli Džener 2015. godine objavila fotografije s popunjenim usnama. To je ujedno bio i početak trenda koji se zadržao sve do danas. 

Cena filera nije mala pa tako nisu ni dostupni široj javnosti. Na takav zahvat nije se lako odlučiti pogotovo zbog loših iskustava korisnika koja su dostupna po internetu, jer loše urađene usne dovode do migracija filera na ostale delove lica.

Nedavno se na TikToku proširio neinvazivni trend koji navodno daje puniji izgleda lica, a svakako je sigurniji  dostupniji od filera za usne. Naime, TikTokerica Alis G preporučuje korišćenje seruma sa hijaluronskom kiselinom koji se na kraju "zaključa" sa vazelinom. Takva kombinacija hidrira usne i zadržava vlagu stoga one mogu izgledati više "plumpy".

 

 

 

U komentarima videa korisnici dele svoje oduševljenje ovom metodom "Radim ovo već skoro dva meseca i vidim da su mi usne veće, ne jako jer ne koristim filere, ali iskreno mislim da radi". Ako se hijaluronska kiselina ne koristi ispravno, može izazvati suprotan efekt, tako jedna korisnica TikToka navodi "Učinilo mi je usne toliko suvim od kad sam počela ovo da koristim, ne znam zašto", na što su joj više korisnika odgovorilo da je potrebno stavljati hijaluronsku kiselinu na vlažnu kožu kako bi bolje delovala. 

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading