Savršena elegancija: Hejli Biber nastavlja da diktira trendove, njeni novi nokti su apsolutni hit

Olja Jelić Vesti 21.03.2024 17:56 0

Hejli Biber predvodnica je mnogih trendova, a njen glazirani manikir, koju je nosila pre dve godine zaludeo je svet

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

Hejli Biber predvodnica je mnogih trendova, a njen glazirani manikir, koju je nosila pre dve godine, zaludeo je tada internet i šire. Može se reći da su to bili nokti o kojima je pričao ceo svet i mnogi su kopirali taj izgled.

Zapravo, toliko je ljudi tražilo takvu manikir da su mnogi saloni stavljali natpise poput "Hejli Biber manikir" kako bi privukli klijente da kod njih naprave nokte, navodi Byrdie. Sada, gotovo dve godine kasnije, Hejli je odlučila da je vreme da oživi svoj prepoznatljivi stil, ali sa diskretnim zaokretom.

 

 

Njena manikirka Zola Ganzorigt podelila je emotivnu Instagram objavu u čast godišnjice izgleda i istakla da on nikada neće izaći iz mode. Uz objavu je priložila fotku Hejlinih noktiju i glaziranog manikira 2.0, koju je kreirala za nju za afterparti nakon dodele ovogodišnjih Oskara.

I dalje je to manikir sa kojom nokti izgledaju prirodno, ali "bolje". Ali nova verzija uključuje nešto više ružičaste boje. Hejlini nokti zadržali su isti prepoznatljiv oblik i dužinu - bademasti oblik i srednju dužinu. Osim toga, nokti su usklađeni prozirnom hrom bojom poput one korištene u prvom manikiru.

 

 

 

"Hejli ima najljepše nokte", "Ovaj manikir izgleda otmjeno", "Nema šanse da su već prošle dve godine", "Perfektno", "Bezvremenski", "Prekrasni nokti", "Jako otmeno", "Ovaj manikir moj je favorit", "Obožavam ovo", neki su od komentara ispod objave. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading