Najpopularnija frizura za proleće 2024: Mladelački lepršava, tako dobro pristaje svakom obliku lica

Slobodanka Ćorić Vesti 21.03.2024 16:10 0

Simpatičan naziv potiče od asocijacija na raščupanu kosu do ramena popularnih rok zvezda, stil koji je zaludeo holivudske zvezde i svet mode

sindi svini

Profimedia

Postoji razlog za šik novi bob Sidni Svini - ali ona još uvek ne otkriva šta je to. „Morate sačekati i videti“, rekla je 26-godišnja glumica ekskluzivno za People na pitanje o novoj frizuri sa kojim je debitovala pre samo nekoliko nedelja.

sindi svini

Profimedia

 

Da li se radi o ulozi, velikoj kampanji ili samo zato što je želela promenu, ostaje da se vidi. Svini, koja je u januaru imenovana za Kerastase globalnog ambasadora, rekla je za People da se zbog kraćih pramenovi osećaju odlično. "Osećam se kao da mi je kosa sada super zdrava i gusta. Malo je ludo!", istakla je tokom razgovora o svom predstojećem filmu Immaculate, koji je u bioskopima u petak.

 

 


Kada govorimo o kosi, bob frizura je i dalje među najtraženijima. Stručnjaci iz sveta nege i lepote smatraju da je ona neprolazni trend koji može da se stilizuje na hiljadu načina. Posle nje, veliku popularnost doživele su i čuvene "zavesa šiške" koje već dve godine vladaju kod nas, ali i u svetu. Stigao je najnoviji trend koji ćemo viđati na proleće 2024 - "šišanje kose u obliku slova C".

 

 

 

 

Ako niste sasvim sigurni koju da odaberete prema konturama i obliku lica, kao i prema godinama, postoji jedan sa kojim ne možete pogrešiti – tzv. rokenrol bob.
Simpatičan naziv potiče od asocijacija na raščupanu kosu do ramena popularnih rok zvezda, stil koji je zaludeo holivudske zvezde i svet mode.

 

 

Reč je o bobu koji se odlikuje šišanjem pravo do ramena i suženim krajevima zbog kojih uvek deluje pomalo nestašno i razigrano, ali je zato izuzetno zahvalan za održavanje i stilizovanje frizure. Poslednja koja nosi rokenrol bob je trenutno najtraženija holivudska plavuša Sidni Svini.

 

Glumica je napravila pravu senzaciju noseći ga na Milanskoj nedelji mode, a ovaj trend su već usvojile poznate lepotice poput Dženifer Aniston, Eme Stoun i Izabel Aper.


 

 

Komentari (0)
Loading