Zašto je kolagen bitan za naše zdravlje

N.Ž. Vesti 05.04.2024 10:03 0

Kolagen je ključ za lepotu, vitalnost i pokretljivost!

Promo

Promo

Ovaj čarobni protein ne samo da podržava strukturu kože, već i jača kosti, mišiće, zglobove, krvne sudove, pa čak i kosu i nokte. Omogućava slobodu kretanja, vitalnost i lepotu, dok igra ključnu ulogu u održavanju tkiva na svom mestu.

Stvaranje kolagena u telu počinje da se smanjuje već ​​nakon 20. godine, a naročito posle 30. godine života. Tokom menopauze gubitak kolagena se znatno ubrzava. Sve to dovodi do znakova starenja kao što su opuštanje kože, pore, bore, fleke, gubitak vlažnosti itd. Smanjenje kolagena nije samo posledica starosti, već može biti i zbog raznih drugih faktora, poput genetike, načina života, vežbanja, potrošnje vode, cigareta...

Da bi ste na najbolji način nadoknadili gubitak kolagena i zaštitili zdravlje vaše kose, kože, noktiju, zglobova, hrskavica i kostiju potrebno je da izaberete najbolji proizvod. Voonka Collagen Shake Drink Mix je premijum tečni kolagen koji efikasno regeneriše, jača i štiti kožu, kosu i kosti. Njegov vrhunski kvalitet je potvrđen odobrenjem od strane Ministarstva zdravlja na osnovnu analiza Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Promo

Promo

 

 

Odlikuje se pojačanom koncentracijom kvalitetnih sastojaka rađenih po specijalnoj recepturi za evropsko tržište, tako da ima snažan efekat na smanjenje bora i finih linija, nezaobilazan je u borbi protiv opuštene, oštećene i suve kože i kose. Vonka kolagen pruža vitalnu podršku jačanju i regeneraciji kostiju, zglobova, tetiva, ligamenata, hrskavice i noktiju. Spada u najkvalitetnije kolagen proizvode zato što sadrži čak 10.000 mg kolagena tip I i III koji su obogaćeni vitaminima i dodatnim sastojcima kao što su hijaluronC vitaminbiotinresveratrol. Specijalno pakovanje Voonka Collagen Shake Drink Mix-a čuva svežinu i prijatan ukus, omogućava lako korišćenje i brzo dejstvo.

Voonka proizvode možete besplatno probati na Sajmu kozmetike, 6. i 7. aprila na Beogradskom sajmu - štand Focus Pharma.

Komentari (0)
Loading