Mama Hana savetuje: Obradujte decu ove NOVE GODINE besplatnim i jeftinim poklonima, pamtiće ih ceo život

Vesti 16.12.2022 15:58 0

Praznici samo što nisu stigli, a vi biste možda voleli da obradujete decu originalnim poklonima

Mama Hana savetuje: Obradujte decu ove NOVE GODINE besplatnim i jeftinim poklonima, pamtiće ih ceo život

Shutterstock

Mama Hana je poželela da podeli  savete koji će sigurno olakšati život roditeljima ove godine. Ona u svom videu deli ideje za besplatne i jeftine poklone. Ne samo što će vam uštedeti novac i vreme, nego ćete deci pokloniti nešto jedinstveno.


1. Vremenski žetoni

Ovaj poklon je potpuno besplatan i potpuno ručno rađen. Hana objašnjava da „vremenski žetoni“ deluju kao kuponi ili poklon kartice koje vaša deca mogu da otkupe u zamenu za vreme provedeno sa roditeljima. - Ovo može biti nešto poput pečenja torte sa mamom ili izlaska na kafu sa tatom, šetnje parkom ili zajedničkog filmskog veče - kaže ona. - Ovo je nešto čemu se vaša deca raduju - dodaje.


2. Uređenje spavaće sobe

Hana predlaže roditeljima da dizajniraju sopstvene dekoracije za dečije spavaće sobe. - Ovo sam napravila za sobu svoje devojčice jer je opsednuta pandama - kaže Hana. Sve što je radila bilo je kreiranje otisaka pandi za zid svoje spavaće sobe na besplatnoj digitalnoj umetničkoj platformi Canva. - Super je jednostavno, potpuno besplatno i ona ih voli - rekla je.

3. Napišite pismo

Još jedan značajan besplatni poklon koji Hana preporučuje je pisanje pisma vašoj deci. Ona kaže da je to poseban doživljaj za dete.


4. Spomenar

Slično pismu, Hana predlaže da svojoj deci date spomenar. Sećanje može biti sastavljeno od fotografija, poruka, karata i sličnih stvari koje su sećanja na razne događaje. „To je sjajan način da se zabeleže uspomene i deca će voleti da se osvrnu na ono što su uradila“, kaže ona.


5. Izlazak

Hana preporučuje da svojoj deci poklonite svoj slobodan dan, tokom kojeg ćete se baviti aktivnostima koje deca žele.
- Ako postoji mesto gde bi vaše dete želelo da ide, kao što je lokalni zoološki vrt, fudbalska utakmica ili bioskop, ovo bi mogla da bude zaista lepa ideja - kaže ona.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading