Evo kako je MAMA rešila PROBLEM koji muči mnoge roditelje: Kada stranci priđu njenom SINU na ulici, on im samo kaže OVO i nastavi da hoda!

Vesti 16.11.2021 19:05 0

Kratko, jasno i izuzetno efikasno

Evo kako je MAMA rešila PROBLEM koji muči mnoge roditelje: Kada stranci priđu njenom SINU na ulici, on im samo kaže OVO i nastavi da hoda!

unsplash.com

Prosto da nema tog roditelja koji barem jednom nije seo pored svog detata i na neki način mu održao "lekciju" zašto ne treba da priča sa strancima na putu do škola.

Dok neki roditelji ovakvim pristupom naplaše svoju decu, drugi poput ove mame pomalo nasmeuju svoju decu.

Pošto je njen sin izrazio želju da sam ide u školu, Krisi Vilijams je rešila da ga nauči kako da odreaguje ako mu priđe neki stranac i ponudi mu nešto.

- Ako ti priđe neko koga ne poznaješ i kaže: "Ja sam prijatelj tvoje mame, došao sam po tebe", šta ćeš reći?

U videu koji je Krisi okačila na TikTok vidi se kako njen sin koji na prvu loptu malo razmišlja, pa onda bez oklevanja kaže: "Ti si lažov, moja mama nema prijatelje!"

Odgovor ovog dečaka oduševio je preko 20 miliona ljudi. Ipak, pored smeha, svi su bili oduševljeni ovim što je dečak naučio.

"Mi smo detetu dali lozinku. Ako neko priđe njima, a ne zna lozinku, to znači da treba da beži", "Ja sam dete naučila da glasno reži i viče ako mu priđe neko nepoznat", samo su neki od komentara ispod videa koji je prikupio preko tri miliona lajkova.

Komentari (0)
Loading