Porodila se "Devojka sa krilima": Ponosni roditelji pokazali DEVOJČICU, dali su joj IME sa moćnom simbolikom!

Vesti 24.02.2023 18:30 1

Dejana Bačko, odnosno, "Devojka sa krilima", kako je prepoznatljiva na društvenim mrežama, danas se porodila

Porodila se "Devojka sa krilima": Ponosni roditelji pokazali DEVOJČICU, dali su joj IME sa moćnom simbolikom!

Printscreen/Instagram

Šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, Dejana Bačko, rođena je bez ruku, a svojim razmišljanjem i statovima u životu nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Svi koji su imali priliku da pogledaju barem jedan njen snimak, uverili su se sa kakvom hrabrošću i vedrinom ova devojka korača kroz život.

Ona i njen partner Marko Nežić dobili su prvo dete, devojčicu Laru, koje potiče iz grčkog jezika i znači pobeda. Dejana je redovno sa pratiocima delila fotografije napretka same trudnoće.

- Jedan od najljepših trenutaka u životu.. Lara… Moja dva srca, piše u opisu fotografije koju je podelio ponosni otac.

 

 

Dejana je jednom prilikom otkrila kako teku pripreme za prinovu u porodici, te kako se snalazi u brojnim situacijama.

 

 

- Ja sam sve naučila nogama da radim, tako da je za mene nebo granica. Nisam džaba “devojka sa krilima”. Ime “devojka sa krilima” koristim zato što mogu da poletim gde god želim. I zato što umesto ruku imam krila, tako sebe vidim – rekla je ona nedavno za "RTS".

 

Komentari (1)
Loading
Vesna
25.02.2023 11:03

Predivno i zelim vam svu srecu sveta. Samo mi nije jasno ~Zasto beba ima broj na plocici koja je na traci oko vrata?To je nebezbedno za bebu, jer moze da stavi u usta, a moze i da se pomesa ako ispadne dok je kupaju ili presvlace i da neko lako zloupotrebi.Ranije su i majka i beba dobijale sigurnu plasticnu traku sa brojem bebe i imenom majke oko rucnog zgloba ,i nije moglo da se skine, vec samo da se presece po izlasku.