"U jednom danu sam slavila rođendan jednom detetu i pravila SAHRANU drugom": Nakon TRAGEDIJE, dala je sina na USVAJANJE, a nakan sedam godina je OVO saznala!

Vesti 28.02.2023 20:30 0

Priča koja nikoga nije ostavila ravnodušnim

"U jednom danu sam slavila rođendan jednom detetu i pravila SAHRANU drugom": Nakon TRAGEDIJE, dala je sina na USVAJANJE, a nakan sedam godina je OVO saznala!

Printscreen/Youtube

Majka je dala svog trogodišnjeg sina na usvajanje u nadi da će imati bolji život. Sedam godina kasnije, otkrila je nešto što nije očekivala.

Život Kris je odmah teško počeo, još u detinjstvu je išla od jedne hraniteljske porodice do druge. Bila je zlostavljana i zapostavljena, pa nije nimalo čudno što je pobegla sa samo 14 godina.

Od loših odnosa, spavanja na ulici do prosjačenja. Kada je imala 17 godina, rodila je sina Metjua. Nakon njegovog rođenja, preselila se kod muškarca koji je imao problema sa alkoholom. Uprkos stalnim sukobima, trudila se da izdržava svoju malu porodicu.

Printscreen/Youtube

 

 

 


Zatim je ponovo zatrudnela, ali joj je ćerka umrla samo nekoliko dana nakon rođenja. Njena sahrana održana je na Matejev treći rođendan.
- Morala sam da proslavim rođendan jednog deteta i da oplakujem život drugog. To me je slomila - rekla je Kris. 

Tragedija joj je nešto razjasnila, nešto što joj je slomilo srce. Jednostavno nije mogla da ponudi Metju ono što je želela za njega. Dala ga je na usvajanje. On je imao 3,5 godine, a ona 21. Ona je smatrala da je to ispravna odluka.

Tada je odlučila da ostavi svog partnera i sledećih sedam godina je lutala, često nije imala krov nad glavom i bila je očajna. 

Printscreen/Youtube

 

 


Onda se jednog dana sve promenilo. Kris je ušao u restoran i skupio hrabrost da potraži posao. Vlasnik je video nešto u Krisu i odlučio da joj pruži šansu. Ceo njen život se okrenuo naglavačke. Sada je radila, imala krov nad glavom i polako je dovodila svoj život u red.

Ubrzo nakon toga je upoznala novog čoveka, Džoa, koji se prema njoj odnosio sa pravim poštovanjem. Bila je to ljubav njenog života. 

Printscreen/Youtube

 

 

Kris i Džo su se venčali. Džo je sjajan otac, a Kris je konačno otkrio kako je to imati normalnu porodicu. A njeno dete? Sve vreme je mislila na njega. Konačno, Džo ju je motivisao i podržao da se obrati socijalnoj službi i raspita se o svom sinu Metjuu.

Ono što je otkrila uopšte nije očekivala. Za svih sedam godina, od kako ga je napustila, niko ga nije usvojio. Sve te godine je bio u ustanovi, gde ga je i ostavila. 

Dovezla se tamo i ono što je usledilo bilo je dirljivo iskustvo za sve prisutne. Socijalni radnici retko viđaju takve slučajeve. Sada, kada je majka sasvim stabilna, mogla bi da odvede Metjua kući, odnosno da ga usvoji.

Kris nije mogla verovati da je ponovno kraj svog sina, da ga drži u naručju i da ga nije zauvek izgubila.

 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Komentari (0)
Loading