Ispovest oca dečaka koji je UBIJEN u masakru u Mladenovcu: "Kroz njegov stomak su prošla tri metka", njegove reči su POTRESNE!

Vesti 05.05.2023 11:00 0

U Mladenovcu je u toku večeri došlo do pucnjave u kojoj je ubijeno čak osam osoba, a trinaestoro je ranjeno. Napadač je nakon krvavog pira pobegao, nakon čega je uhapšen. Novinari su razgovarali sa ocem dečaka koji je ubijen u krvavom piru u Mladenovcu.

Ispovest oca dečaka koji je UBIJEN u masakru u Mladenovcu: "Kroz njegov stomak su prošla tri metka", njegove reči su  POTRESNE!

Tanjug

Napadač U.B.(21) je najpre pucao u selu Dubona, a zatim u Malom Orašju i selu Šepšin. On je tom prilikom ubio osam osoba, a 13 ranio. Ovaj događaj je duboko potresao sve građane, naročito nakon zločina na Vračaru

Ispovest oca dečaka koji je UBIJEN u masakru u Mladenovcu:

Tanjug

 

Za medije se oglasio otac jednog od ubijenih dečaka. 

"Ima dosta ranjenih, a ima i mrtvih. Njemu telefon ne radi, da radi, zvao bi me. I dok sam otrčao do škole, ne vidim ga nigde na mapi gde je. Zovem, zovem, nema. Nije ništa rekao, mrdnuo samo glavu. Hladnu vodu sam imao u kamionu, ubacim ga u kamion i dođemo za grad i usput pipamo puls, imao je do tamo puls. Ja ga polivam stalno hladnom vodom da ga povratim. Ne vredi, nisam posle više osećao na prstima puls. Kroz stomak mu tri metka prošla, gušio se jadan. E, moj sine... ", kazao je otac dečaka koji je stradao u masakru kod Mladenovca.

Napadač U.B.(21) je najpre pucao u selu Dubona, a zatim u Malom Orašju i selu Šepšin. U Duboni je ubio mladog policajca i njegovu sestru, nasumično pucajući po školskom dvorištu, gde je i ranio više osoba. Napadač je prema rečima meštana poznat kao problematičan, inače iz susednog sela Donja Dubona.

U roku od dva dana se desili stravični zločini, koji su Srbiju zavili u crno. 

 

Komentari (0)
Loading