Nizak udarac za Megan Markl: Rat između kraljevske porodice i njihove odbačene snaje se ne smiruje

Olja Jelić Vesti 27.04.2024 14:15 0

Službeni Instagram profil Buckingham Palace Shopa podelio video koji promoviše kraljevski džem od jagoda, nakon što je Megan Markl učinila isto sa svojim novim proizvodom

Megan Markl

Foto: AP

Megan Markl lansirala je prvi proizvod svoje nove kompanije "American Riviera Orchard", a teglu džema od jagoda slala je influenserima i prijateljima.

Međutim, sada je službeni Instagram profil Buckingham Palace Shopa podelio video koji promoviše kraljevski džem od jagoda, a na snimku prikazana je ženska ruka koja maže džem na pogačicu, kolač, kroasan i tost.

"Naš džem od jagoda napravljen je od najfinijeg bobičastog voća i ukusno je poslužen na različite načine", stoji u opisu pa su zamolili pratioce da podele kako oni jedu njihov proizvod.

 

 

Mnogi obožavatelji su primetili da je spomenuta objava došla vrlo brzo nakon što je Megan lansirala prvi proizvod svoje nove kompanije "American Riviera Orchard", gde je takođe u pitanju džem od jagode.

"Jesam li samo ja taj koji vidi suptilno zasenjivanje?", pitao se jedan obožavatelj.

"Umirem od smeha kad vidim u kojem je vremenskom periodu ovo objavljeno", pisao je drugi.

"Vrlo neukusno, nizak udarac, to je potpuno nezrelo i nepotrebno. Mislila sam da Bakingemska palata treba da odiše stilom i gracioznošću. Izgleda da ne treba", dodala je jedna obožavateljka.

Modna dizajnerka Trejsi Robins i argentinska socijalistkinja Delfina Balkoer su među prvima koji su objavili fotografiju Meganinog proizvoda na svojim Instagram pričama.

Meganin brend će prodavati razne kućanske proizvode, od kuhinjskog pribora, do namirnica i začina, a isto će nuditi i kozmetičke proizvode. Mirisne vrećice, preparati za negu kože, gelovi za tuširanje, sapuni, kreme, losioni i ulja, neki su od zasad poznatih proizvoda iz njezine bjuti linije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading