Udala se pre ŠEST meseci i već želi RAZVOD: "Muž me tretira ka IMOVINU"

Vesti 06.06.2023 09:22 0

Jedna žena je priznala da se udala pre šest meseci, ali se kaje i želi razvod jer je muž tretira kao imovinu

shutterstock

Shutterstock

Žena je priznala za Miror da se udala pre šest meseci, ali da se kaje i želi razvod. Ona i njen novi muž zabavljali  su se nekoliko godina, ali su dolaskom korona virusa odjednom počeli da žive zajedno.

Nesrećna žena počela je da se oseća zarobljeno i nesrećno jer, iako je on fin, šarmantan momak, i uvek je izvodi i kupuje joj stvari, ona se više oseća kao vlasništvo svog muža nego njegova žena i njemu ravnopravni član u tom braku. Njen muž ima kontrolu nad kućom, šta rade, pa čak i šta njegova žena nosi i sa kim se druži. „Nije oduševljen većinom mojih prijatelja i iako to ne kaže direktno, uvek daje nepravedne komentare o njima. Došlo je do tačke da ga lažem o tome kuda idem i sa kim se viđam samo zbog mirnog života“, dodaje ona.

Takođe, njen muž je opsednut njenim nalozima na društvenim mrežama, pa mora da pazi da na njih nikada ne objavi ništa što bi moglo da ga iznervira ili učini ljubomornim. Priznaje da je nekada bila vesela osoba, ali sada razmišlja samo o svemu što radi kako ne bi uznemirila muža: „Volim ga, ali znam da ova situacija nije u redu“.


Njeni prijatelji ne mogu da podnesu njenog muža, ali joj nikada nisu rekli direktno jer ne žele da povrede njena osećanja. Ali njena porodica ga obožava i bila bi potištena i zbunjena ako se raziđu, budući da su bili kratko u braku. Žena kaže da moraju da misle da je sa njima sve u redu.

Stručnjak za odnose odlučio je da joj pomogne sa ovim problemom i naučio je da veruje svojim instinktima. „Ako pokaže ove znake u prvih šest meseci braka, velike su šanse da će se samo pogoršati“, dodaje ona. Rekla je i da je njen muž šarmirao njenu porodicu, kupuje joj stvari i izvodi je, ali sve to radi da bi je kontrolisao. Tvrdi da to nema veze sa ljubavlju, već sa posedovanjem i nesigurnošću.

 

Takođe joj kaže da mora da kaže svom mužu kako se oseća, a ako je zabrinuta kako će on reagovati, to joj govori sve o vezi u kojoj je. Ona dodaje da bi partneru trebalo da može bilo šta da kaže bez straha. „Svi mi pravimo određene kompromise u vezi, ali ne do te mere da se plašimo da vidimo svoje prijatelje ili da živimo život onako kako želimo da živimo. To je emocionalno zlostavljanje i uništiće vaše samopouzdanje ako ostanete u ovoj situaciji“, objašnjava on. Takođe joj kaže da ne treba da brine zbog činjenice da su u braku tek šest meseci ili šta će drugi ljudi misliti. Nijedna od ovih stvari ne bi trebalo da utiče na njenu odluku. „Garantujem da će, ako roditeljima kažete koliko ste nesrećni i zašto, oni prvi dati podršku. Zvuči kao da ste doneli odluku da odete, pa neka vam prijatelji i porodica pomognu u tome. Srećno“, zaključuje stručnjak.

Komentari (0)
Loading