Sama se porodila i sina Sašu izvukla iz svoje utrobe: Snimak porođaja se ne viđa često, a ovaj je i divan i potresan

Vesti 28.06.2023 15:29 0

Influenserka je na svet donela sinčića, a ona je svoje iskustvo o porođaju podelila javno na društvenim mrežama

porođaj

Printscreen/Instagram

 

Jedna od istaknutih svetskih influenserki, čuvena Šveđanka Kenza Zouiten Subošić, koja je udana za uglednog Crnogorca Aleksandra Subošića, nedavno je zakoračila u majčinstvo po treći put, oplemenjujući svoju porodicu prisnim dolaskom sina na svet. Ovo dragoceno čedo je rođeno baš na četvrti rođendan svog prvog brata Nikole, a nakon kratkog perioda povučenosti, Kenza je konačno otkrila svetu njegovo ime - Saša, čime je nastavila uzvišenu tradiciju darivanja balkanskih imena svojim naslednicima. Osim svojih uticajnih dostignuća na digitalnoj sceni, Kenza je takođe poznata i po svom prefinjenom domu smeštenom u srcu Stokholma, simbolu izvrsnosti i elegancije. Uz Nikolu i Sašu, Kenza i Aleksandar se raduju majčinskom i očinskom blagoslovu koji im je podario i predivnog sina Danila.

Nedavno je Kenza svojim obožavaocima pružila intiman uvid u čaroliju svog porođaja, a iz snimka je jasno vidljivo da je ovaj treći porođaj bio blag i nežan. Na samom kraju porođaja, uz iskonsku hrabrost i majčinsku ljubav, Kenza je sama izvukla malenog Sašu iz svoje utrobe i položila ga na svoje srce, gde su se spojili trenuci neprocenjive veze.

Kenza je već ranije obelodanila svoju trudnoću početkom decembra 2022. godine, a tokom celog perioda je s ljubavlju obaveštavala svoje verne pratioce o svakom koraku u tom magičnom putovanju materinstva.

Sa zavodljivom tajanstvenošću, Kenza i njen suprug odlučili su da ne saznaju pol deteta sve do samog trenutka rođenja, što je samo dodatno upotpunilo čaroliju i iščekivanje. Uz to, Kenza se nije ustručavala da podeli svoje početne jutarnje mučnine, kao i ispunjenje srca kada je saznala da u isto vreme s njenom najboljom prijateljicom, dragom Klarom, deli radost novog života i prinovu u porodici.

 

Komentari (0)
Loading