Portal "Naj žena" slavi drugi rođendan: Hvala vam na poverenju, zbog vas ćemo biti još bolji

Naj žena Vesti 28.07.2023 09:00 0

Naj žene, srećan nam drugi rođendan!

Najžena slavi drugi rođendan

Alo ilustracija

Prošlo je tačno dve godine od kada je portal „Naj žena“ objavio prvu vest. Za ovo kratko vreme ušli smo na listu najčitanijih sajtova u SrbijiIako je portal Najžena namenjen prvenstveno ženskoj publici, našao se rame uz rame sa najposećenijim info portalima. Iako se ne bavimo politikom, crnom hronikom i rijaliti programima, zablistali smo na internet nebu Srbije u rekordno kratkom vremenu.

Zajedno sa svojim čitateljkama očigledno činimo dobitnu kombinaciju, što najbolje pokazuju brojke - više od tri miliona poseta, više od 5,4 miliona pregledanih strana i  1.053.932  jedinstvena korisnika tokom svakog meseca. 

A na čemu se bazira naš uspeh i zbog čega ponosno nosimo titulu "najbrže rastućeg sajta u Srbiji"?

 

Naj žena

Jelena Vukelić i Slobodanka Ćorić

 

 

- Zato što pišemo o tome kako da budete najzadovoljnije, najzdravije, najlepše, najuspešnije, najinformisanije... Motivišemo vas da se borite za ono u šta verujete i da nikada ne prihvatite bilo šta manje od onoga što zaslužujete. Zato što se zajedno smejemo i plačemo i što nas nije sramota da otvoreno kažemo ono što mislimo i osećamo i zato što smo ponosne što smo žene – rekla je Jelena Vukelić, urednica portala „Naj žena“.

 

Za ovde dve godine naš portal Najžena objavio je priče o jakim i snažim ženama čije priče nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Premijerka Srbije Ana Brnabić je u intervjuju za „Naj ženu“ prvi put otvoreno pričala o svom privatnom životu i otkrila detalje koje do tada nikada nismo čuli, video serijali „Žene u muškim poslovima“ i „Naj mame Srbije“ imale su milionske preglede, a Nataša Bekvalac je zaštitno lice našeg portala.

 

 

 

 

A kakvi su planovi za budućnost?

- Nastavljamo sa još više energije i entuzijazma. Imamo apsolutno mnogo ambicija i ciljeva. Ono što možemo da vam obećamo je da ćemo se truditi da u narednom periodu budem još bolji, brži i zanimljiviji, a vama se zahvaljujemo na lojalnosti – rekla je Slobodanka Ćorić, urednica „Naj žene“.

Hrabrost je naša vodilja, a solidarnost najveći motiv. Naj žena – jer je naj žena svaka od nas!

 

Komentari (0)
Loading