Verina ćerka (2) je najmlađa generalna direktorka na svetu: Spava na krevetu od 300.000 evra i već ume da šefuje

Olja Jelić Vesti 02.11.2023 16:55 0

Ova beba je jedna od najmlađi direktora na svetu

Porodica

Shutterstock

Beba Azija je jedna od najmlađih izvršnih direktora na svetu. Devojčica je pokrenula svoj prvi posao i imala je žurku od 20 hiljada dolara. Kompanija Babi Asia je već prodala više od 9.000 artikala.

Većina nas zamišlja generalnog direktora kao nekoga sa dugogodišnjim poslovnim iskustvom iza sebe. Ali to svakako nije slučaj za Aziju Braun, inače poznatu kao Boss Babi, koja je već šef sopstvene kompanije za organsku negu kose i kože. 

 

 

Njena mama, Vera Sidika govorila je za "Fabulous" o tome kako koristi uspeh svoje ćerke i kako porodica voli da slavi sa stilom.

„Ona je jedan od najmlađih generalnih direktora na svetu i jako sam ponosna“, rekla je Vera.

"Ona će postati milionerka do svoje pete godine." Azija čak već ima više od 126.000 pratilaca na svom Instagram nalogu, gde mama Vera deli slike raskošnog života ove devojčice, a svi su šokirani informacijom da samo njen krevet košta 300.000 evra. 

 

 

I njena mama Vera je poslovna žena multimilionerka koja vodi međunarodnu kompaniju za detoksikaciju VEETOKS.

„Želela sam da pokažem svetu kako težak rad i odlučnost mogu da ti donesu nakon što sam rodila svoju prelepu ćerku". 

Dakle, pre nego što je Azija napunila godinu dana, njena mama joj je pokrenula sopstveni posao prodaje specijalizovanih proizvoda za bebe za ublažavanje uobičajenih tegoba kao što su kapa i ekcem. Kompanija sada nudi više od deset proizvoda za lepotu za bebe, uključujući šampone, balzame i kreme, a već je prodala više od 9.000 artikala.

 

 

I kao što Vera priznaje, voli da troši da  bi Azija mogla da živi život princeze, bilo da su to otmene zabave ili skupi nameštaj za spavaću sobu.

Kada je dvogodišnjakinja napunila 18 meseci, roditelji Vera i Braun Mauzo priredili su joj ogromnu žurku, po ceni od više od 10.000 dolara, koja bi mogla da parira čak i Kardašijanima.

Postojao je tron od ružičaste kože od 500 dolara sa pozlaćenim ivicama, više od 7.000 balona i cveća, i ogroman šator sa dizajnerskim modnim pistama za najvišu devojčicu koja je mogla da uđe.

 

 

 

Porodica čak stiže u crnom autu od 100.000 dolara, okružena sa dva krupna čuvara u crnom odelu za potpuni efekat. Na događaju je bilo više od 80 zvanica, a deca su uživala u brojnim dvorcima i zabavi, a za odrasle je bilo čak i otmenih koktela.

Kao da slavljenica već nije imala dovoljno sreće, takođe su joj poklonile minđuše od 7.000 dolara koje će dodati svojoj kolekciji nakita od 25.000 dolara. Mama milionerka odbacuje kritike koje joj drugi upućuju. 

„Nije me briga šta ljudi misle, to je moj novac i ja mudro ulažem i vredno radim. Azija je super beba i jako sam ponosna na nju", izjavila je mama Vera. 
 

 

 

Komentari (0)
Loading