Zanimanja koja privlače suprotni pol kao magnet: Evo kojim muškim profesijama žene ne mogu da odole, a na koje ženske su slabi muškarci

Vesti 02.11.2023 18:31 0

Neke profesije su privlačnije od drugih, a mi vam donosimo listu od pet profesija kojima žene ne mogu da odole, i pet koje su najuzbudljivije muškarcima.

muškarci

Shutterstock

 

U jednoj zabavnoj anketi je učestvovalo 1.000 odraslih osoba kako bi se otkrilo koja su zanimanja najseksepilnija za žene i ona ženska koja muškarci smatraju najatraktivnijim.

Kako kaže seksolog Kam Frejzer za „Dejli star“, žene za najseksepilnije muške poslove biraju one u kojima su muškarci jaki, sposobni i mogu da se brinu o njima i da ih zaštite. S druge strane, muškarce privlače profesije u kojima žena ima mnogo znanja, ali ipak pruža podršku i neguje. Neke od profesija su popularizovane i seksualizovane kroz filmove i serije.

Žene najviše privlače:

1. Vatrogasci

Poznato je da žene ne mogu da odole uniformi, posebno kada je reč o vatrogascu koji rizikuje život dok spasava nekoga. Skromni vatrogasac je najseksepilnije zanimanje, sa čak 39 odsto glasova lepšeg pola.

muškarci

Shutterstock

 

2. Građevinski radnici

Veliki broj žena glasalo je za građevinske radnike, čak 38 odsto. Doživljavaju ih kao jake i sposobne, a to su osobine koje žene posebno privlače.

3. Policajci

Posle vatrogasaca koji rizikuju svoje živote i silnih građevinara, na red su došli policajci, čije uniforme mnoge žene privlače, pa su dobili 25 odsto glasova. Oni su tu da nas zaštite i spasavaju od nevolja, pa mnoge žene vole da budu u njihovom prisustvu.

4. Lekari

Na listi najatraktivnijih zanimanja su i oni koji nam spasavaju život, pa su im žene dale 19 odsto glasova. Ni muškarci ne mogu da odole lepim doktorkama, koje su i na njihovoj listi najpoželjnijih.

5. Majstori

Mišići i spretne ruke krase majstore, kojima je pripalo peto mesto na listi najseksepilnijih profesija.

Muškarce najviše privlače:

1. Stjuardese

Čak 37 odsto muškaraca glasalo je da stjuardese dobiju titulu najseksepilnije profesije. Čini se da ni muškarci ne mogu da odole uniformama, posebno kada su u pitanju uglađene i lepe žene u suknjama i na visokim potpeticama.

muškarci

Shutterstock

 

2. Medicinske sestre

Sledeće zanimanje takođe ima popularnu uniformu, a to je medicinska sestra. 34 odsto muškaraca potvrdilo je da su medicinske sestre njihov pojam seksualnosti, a najpopularnije su među starijim generacijama.

3. Sekretarice

Poznate su i po privlačnosti, a njihovoj popularnosti su svakako doprinele i uloge u mnogim filmovima i serijama. Osvojile su treće mesto sa 24 odsto glasova.

4. Učiteljice

Zauzele su mesto odmah iza sekretarica sa 23 odsto glasova, a strogost i autoritet očigledno privlače muškarce.

5. Glumice

Poslednje na listi, osvojile su srca 19 odsto muškaraca. Često ih možemo videti doterane na bilbordima, reklamam, u novinama, pa lepotom i talentom lako osvajaju muška srca.

Komentari (0)
Loading