Živi raskošnije od većine odraslih: Zlatni sat, ogrlice i porše su svakodnevica ovog jednogodišnjeg dečaka

Olja Jelić Vesti 04.11.2023 15:58 0

Čini se da ovaj dečak živi raskošnijim životom od većine odraslih.

Dečak Ajan

Printscreen/TikTok

Čini se da ovaj dečak živi raskošnijim životom od većine odraslih.

Njegovi roditelji su predstavili njegovu dizajnersku garderobu i luksuzne aksesoare, koji se sastoje od zlatnih lančića i odgovarajućeg sata.

13-mesečni dečak po imenu Ajan živi i više nego luksuznim životom. Njegovi roditelji su objavili klipove njegovog uobičajnog izgleda i ostavili ljude šokirane. 

Na jednom snimku, mališan je sedeo na vrhu belog Poršea, smejao se od uva do uva i izgledao oduševljeno. Zatim je seo na sedište vozača, koje je bilo crvene boje, i držao ruke na volanu. Gledaoci su u komentarima izrazili svoje oduševljenje. 

 

 

Na drugom snimku se vidi njegova luksuzna posteljina. Ovaj dečak je čvrsto spava u krevetiću čiji su čaršavi imali ručno šivene čipkaste ivice, sa jastukom i čupavom kožnom podlogom.

 

 

A u trećem videu, Ajan je pokazao svoju vrhunsku garderobu. Nosi smeđu Burberri majicu, ali najbolji deo stajlinga su aksesoari. Debeli zlatni sat na zglobu i tri zlatna lančića od kojih je jedan sa medaljonom.

 

 

 

Ajan nije jedina beba koju roditelji oblače u skupe modne komade. To je sve više postao trend. Roditelji kao da se takmiče čija će garderoba biti skuplja i ko će na osnovu toga steći veću popularnost. 

 

@najzena.rs Udruženje @asocijacija_mama_srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. Sandra Jovanović iz Beograda je pravi primer žene koja se lavovski borila da postane majka, uprkos tome što karte nisu bile na njenoj strani. Ona je posle 13 neuspešnih vantelesnih oplodnji uspela u 14. da dobije bebu, ćerku Ljubicu. To ne znači da je njen put bio lak, već i na sve ovo je imala komplikacije u trudnoći. Njenu priču pogledajte na našem portalu! 📲 #najžena #majke #mama #majka #najmama #emisija #srbija #fypシ #foryoupage #jednajemajka ♬ original sound - Najzena.rs

 


 

Komentari (0)
Loading