Zajedno dočekale stotu: Bliznakinje otkrile šta je presudno za dug život

Slobodanka Ćorić Vesti 17.11.2023 15:02 0

Po završetku škole, sestre su radile dugi niz godina u fabrici košulja u Barnsliju

anne brown and florence boycott

Profimedia

Gospođa Braun ima jednu ćerku. Gospođa Bojkot je imala tri ćerke, od kojih je jedna pokojna, i sedmoro unučadi, šestoro praunučadi i tri čukununučad...

Jednojajčane sestre bliznakinje iz Engleske proslavile su 100. rođendan, a jedna je rekla da se osećala isto kao i kada je imala 50 godina, piše Bi-Bi-Si.

En Braun i Florens Bojkot ponovo su se okupile posle nekoliko godina na zabavi u četvrtak u domu za stare i nemoćne u Barnsliju gde je Florens smeštena. Inače, ceo život su provelieu  Južnom Jorkširu. Bile su okružene prijateljima i čak pet generacija njihove porodice dok su slavili jubilarni rođendan. Gospođa Braun se prisetila kako čak ni njihov otac nije mogao da ih razlikuje dok su bile devojčice. 

"Moj tata je bio bespomoćan. Nije znao sa kojom komunicira", rekla je ona. Ona je dodala da su uvek bile veoma bliske, nikad jedna bez druge.

anne brown and florence boycott

Profimedia

 

"Nema velike razlike od moje 50. godine", našalila se Braun. Otkrila je da je tajna dugog života u tome da se samo pusti i ode rano u krevet.

"Išle smo godinu po godinu- i eto nas u stotoj"!

Po završetku škole, sestre su radile dugi niz godina u fabrici košulja u Barnsliju.

Gospođa Braun ima jednu ćerku. Gospođa Bojkot je imala tri ćerke, od kojih je jedna pokojna, i sedmoro unučadi, šestoro praunučadi i troje čukununučadi.

 
Komentari (0)
Loading