Zašto žene žele da imaju zlatnog retrivera muškarca? Momci ovaj epitet olako shvataju, a nemaju predstavu o čemu dame zaista misle

Tamara Dronjak Vesti 21.12.2023 10:11 0

Možemo reći da danas postoje dva tipa muškaraca, prvi tip je nezainteresovan, arogantan i nesiguran na ,,duge staze". Dok je drugi tip pravo osveženje ali i nešto što je velika retkost današnjice.

Shutterstock

Shutterstock

Prvi tip koji uglavnom ignoriše granice u odnosu, neiskren, potrebno mu je dosta vremena da nam odgovori na poruke i vrhunac truda je gledanje Netfliksa. Nažalost takav opis muškarca je danas svakodnevnica a poražavajuća je činjenica da su žene ,,odlepile" za njima. 

Drugi tip muškarca je muškarac koji je nežan, dobronameran, želi da se posveti odnosu i sve u svemu pravi džentlmen. Takav tip sudeći po trendu današnjice se naziva ,,golden retriver" i pojedini je  smatraju je uvredom. Izgleda da su ovakvi maniri danas  društveno neprihvatljivi. 
 

 


Sa druge strane imamo i teoriju žene koja je opisana kao ,,crna mačka". Tip žena koje su zavorene u sebe, takođe arogantne, ne pričaju mnogo, nisu druželjubive prirode i čak mogu delovati depresivno. Uprkos ovim karakteristikama ove osobine su apsolutno prihvatljive kod žena. I ako su sušta suprotnost retriver momaka, ukoliko se ovakav par spoji, dobija se dobitna kombinacija.

Epitet zlatni retriver mnogi smatraju uvredom i to jer se kako navode, muškarci poistovećuju sa rasom pasa ili je problem što se klasični toksični muskarci stvaljaju pred ,,sud". Ipak, osobine date terminologije su ono sto bi danas svaka devojka poželela. Sve suprotno od onoga za šta su nas naši roditelji upozoravali.

Dečko koji ima osobine ,,zlatnog retrivera'' je dečko koji se trudi da nas učini srećnima, on je prijatelj koji će uvek biti uz nas, veoma su pozitivni i ne umeju da glume emocije. Ovaj tip zaista se trudi da zapamti sitnice do kojih nam je stalo.

Društvo nikada nije bilo više pod uticajem trendova kao što je sada, i devojke nas ubeđuju da ovaj trend ne bi trebalo da ima negativnu konotaciju, jer je kako kažu ovo izuzetan kompliment. 
 

 

Komentari (0)
Loading