Prodavačica razotkrila švalere: Evo kakav poklon kupuju ženi, a šta dobija ljubavnica

Vesti 25.12.2023 18:49 0

Vreme je praznika, kada se pokloni kupuju više nego inače, ali i period kada se muškarci koji imaju ljubavnicu nalaze između dve vatre, odnosno dve žene. Šta im poklanjaju?

žena

Printscreen/TikTok

Žena koja radi u parfimeriji je na društvenoj mreži TikTok ispričala kakve poklone muškarci biraju žene i ljubavnice i da li tu ima neke razlike. Kaže da često biraju isti parfem za suprugu i ljubavnicu, a pretpostavlja da je razlog to što ne žele da mirišu na drugu ženu, jer ih tako supruga može razotkriti.

„Radim u prodavnici ekskluzivnih parfema i kozmetike. Posle mnogo godina iskustva mogu da procenim šta muškarci kupuju ženama uoči praznika. To je gotovo uvek njihov omiljeni parfem, skup karmin ili krema za lice koju koriste. Ponekad se dešava da kupe dva ista parfema, a u 90 odsto slučajeva ispostavilo se da je drugi za ljubavnicu. Ne žele kada se vrate kući od ljubavnice, da supruga oseti drugi ženski parfem na njima. Zato uvek biraju isti", priča ova prodavačica.

 

 

"Čak znam i koji parfem kupuju ženskaroši, to je gotovo uvek Šanelov Madmazel. Nikada to nije Šanel 5, njega kupuju majkama,a parfem za ljubavnice je uvek Koko Madmazel“, kaže ona.

 

 

 

Komentari (0)
Loading