Skučeno je, a ne svađaju se: „Živimo u garaži, spavam s mamom, ali mi ne smeta, jer znam da tako dosta uštedimo“

Vesti 05.01.2024 08:46 0

Jedna devojka je ispričala kako sa mamom i sestrom živi u preuređenoj garaži, jer tako imaju manje troškova.

devojka

Printscreen/Youtube

Džejn Dilon Horner pokazala je u video snimku kako izgleda njen neobičan mali dom u Los Anđelesu. “Danas ću pokazati svoj dom, moju renoviranu garažu i reći vam kako izgleda živeti ovde i zašto živim ovde sa svojom porodicom. Možda nema smisla da živim u garaži, ali zapravo je jako kul. Ima drugi sprat, klimu, struju, vodu, sve, to je samo maleni dom s garažnim vratima", rekla je.

Dodala je da joj neki ljudi kažu "jako mi je žao" kada saznaju da živi u garaži, ali njoj ne treba sažaljenje. "Nikako se ne stidim što živim ovde. To je u mom omiljenom kvartu u Los Anđelesu. Super je novo, moderno i slatko – uopšte se ne žalim", objasnila je Džejn, a prenosi „The Sun“. 

"Kada uđete u garažu, videćete da je prvi sprat spavaća soba, kuhinja, dnevni boravak, neka vrsta sobe za sve."

Veliki deo sobe zauzima njihov veliki krevet, a Džejn je priznala da ga deli s mamom. "Verovatno će se mnogi od vas iznenaditi zbog toga, ali moja mama i ja delimo krevet kad sam ovde, a ne na fakultetu. Možda bi bio problem da se ne slažemo tako dobro, ali nikad se ne svađamo pa sve funkcioniše jako, jako dobro", rekla je.

 

 

Na spratu je kupatilo i spavaću soba njene sestre, a Džejn je rekla da su savladali kako da budu tihe kada se šunjaju pored nje tikom noći. Jedan od njenih najdražih delova u garaži je mogućnost potpunog otvaranja vrata. "Mislim da je stvarno kul, pogotovo ako je ovde jako zagušljivo, ako neko kuva i zadimi se, možemo otvoriti ceo zid."

Objasnila je zašto žive u garaži: "Najbolja prijateljica moje mame živi u kući s kojom je povezana naša garaža. Privatnost nikad nije problem, jako smo bliski kao porodica. Iznajmljivanje kuće je skupo ovde. Činjenica je da nemam mnogo privatnosti, ali ne treba mi to. Sve je dobro", zaključila je.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading