„Plakanje je terapija“: Ima 26 godina, petoro dece i šesto na putu, pokazala kako se bori s obavezama

Vesti 18.01.2024 22:00 0

Mlada mama je odlučila da pokaže i dobre i loše strane života u mnogobrojnoj porodici.

beba

Printscreen/TikTok

Majka petoro dece koja ima 26 godina na svom TikTok profilu objavljuje video snimke koji pokazuju kako izgleda život u njenoj velikoj porodici. Mnogi komentarišu kako joj je sigurno teško i iscrpljujuće pošto je mama petoro dece već u dvadesetim godinama, ali ona otkriva i pozitivnu stranu svega toga, koju mnogi ne vide.

Gde ima puno dece, ima i puno brige, ali i ljubavi. To uključuje buđenje u 6:45 ujutro, menjanje mnogo pelena, žongliranje s čišćenjem i gledanjem dece, grupno plakanje. U njenim video snimcima se može videti kako se bori i ima suze u očima. Naslov jednog njenog videa glasi: „Ne brinite što plačem, to je samo mali čin terapije“.

 

 

Ipak, čini se da ova mlada majka nije uznemirena velikim zadatkom podizanja toliko male dece, jer je u drugom videu otkrila da je šesto dete na putu. Ona i njen suprug izgledaju izuzetno srećno, smeju se i ljube dok kameri pokazuju sliku bebe. Najstarija ćerka je presrećna zbog te vesti i jedva je čekala svim prijateljima da kaže da će ponovno postati starija sestra.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading