Ljubav do neba: Dečak je baš na svoj rođendan dobio sestru i sve raznežio reakcijom

Vesti 01.02.2024 20:16 0

Velika je sreća kada imate rođenog brata ili sestru. Ovaj snimak prikazuje trenutak sreće kada dečak prvi put vidi mlađu sestru.

beba

Printscreen/TikTok

Na video snimku objavljenom na TikToku, dečak iz Bristola u suzama trči do starije sestre koja u naručju drži bebu. Njegova majka, Džordžina Smart, podelila je na TikToku ovaj emotivni trenutak koji je prikupio više od 3 miliona pregleda.

Mama je objasnila da je morala ranije da ode s proslave rođendana svog sina jer je dobila trudove, zbog čega je on bio zabrinut. Napisala je: „Ovaj predivan trenutak pamtiu zauvek“. Na snimku se vidi kako dečak potpuno preplavljen emocijama pozdravlja mamu u bolnici. Mama kaže: „Idi da vidiš svoju sestru“ i on je požurio do bebe.

 

 

Dok je gledao ka mami pitao je da li je beba izašla, a ona odgovara „da“. Dečak je potom poljubio bebu pa otrčao do starije sestre i snažno je zagrlio. Mama je objasnila: „Ona je rođena na njegov rođendan, a ja sam zbog toga morala ranije da odem s njegove zabave. Bio je zabrinut kad sam otišla“.

Mnoge je korisnike ovaj video ganuo do suza, a jedan čivek je komentarisao: „Nakon 80 godina na ovoj planeti, mogu da garantujem da će vaš dečak izrasti u dobrog čoveka. On ima veliko srce puno ljubavi“.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading