Niko ni ne sluti koja se priča nalazi iza njega: Ovaj hit je Dragana Mirković posvetila suprugu za 10 godina braka

Slobodanka Ćorić Vesti 27.03.2024 15:57 0

To je njihovo poslednje pojavljivanje, zbog tate, jer smo hteli da imamo porodično pamćenje

dragana mirković

ALO/Aleksandar Nalbantjan

Juče se kao bomba čula vest o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bjelića posle 24 godine braka, a iz perioda njihove ljubavi ostaće mnoga sećanja. U moru Draganinih hitova i ljubavnih stihova koje je pevala, jedan je posvetila Toniju, sa kojim je uživala u zajednici više od dve decenije.

„Posebno volim pesmu 'Sama', to je prekretnica u mom životu, bila je to 2000. godina kada sam otišla u Austriju i udala se i jako sam vezana za tu pesmu. Naravno, pesmu 'Jedini' sam posvetila svom mužu za deset godina braka, a u tom spotu se pojavljuju mali Marko i Manuela, i to je njihovo poslednje pojavljivanje, zbog tate, jer smo hteli da imamo porodično pamćenje“, otkrila je pevačica jednom prilikom, navodi Grand .

Podsećanja radi, ona je sinoć potvrdila vest o razvodu. „Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam podnela zahtev za razvod braka“, rekla je Dragana i dodala: „Već duže vreme moj odnos sa Tonijem nije kakav je bio, a poslednje tri godine praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. I pored svih nepomirljivih razlika, zbog svoje porodice i zbog toga što sam tako vaspitan, učinio sam sve da sačuvam zajednicu koju smo nekada imali.

Međutim, vremenom je taj jaz postajao sve veći i shvatio sam da više štete našim najmilijima činimo tako što se nasilno zadržavamo u nečemu što već dugo ne valja, nego time što stane na kraj braku.Svakako ostajem dosledna svojim principima, mom način života, jer ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, i uvek ću imati poštovanje prema Toniju kao ocu moje dece i nekom sa kim sam provela mnogo lepih godina“.
 

Komentari (0)
Loading