"A ja mislila da je moja mama stroga": Podelila pravila za svoje ćerke i mnoge ostavila bez teksta

Olja Jelić Vesti 23.04.2024 19:58 0

Pravila su važan deo vaspitanja, a svaki roditelj pristupa im na svoj jedinstven način, a pristup mame Erin Bulkao podelio je mišljenja na društvenim mrežama

Mama Erin

Printscreen/TikTok

Pravila su važan deo vaspitanja, a svaki roditelj pristupa im na svoj jedinstven način. Ipak, pristup mame Erin Bulkao podelio je mišljenja na društvenim mrežama. Na TikToku je postala viralna zbog pravila za svoje 12-godišnje bliznakinje.

U videu, devojčice mami postavljaju različita pitanja o stvarima koje smeju ili ne smeju da rade ili dobiju. Prvo su je upitale da li mogu da dobiju džeparac za čišćenje svojih soba, na šta je mama strogo odgovorila "ne". Zatim su je upitale smeju li da dobiju mobilne, a Erin je imala isti odgovor. Takođe je otkrila da smeju da prespavaju samo kod porodice ili najboljih prijatelja. Osim toga, ne smeju da koriste ni društvene mreže i ne smeju da piju gazirane sokove.

 

 

Nakon što je video postao viralan, skupivši 2.3 miliona pregleda, odeljak sa komentarima bio je ispunjen kritikama zbog maminih "strogih" pravila.

"Strogi roditelji odgajaju podmuklu decu", napisala je jedna osoba.

"Idem sad reći svojoj mami da je volim", našalila se druga.

"A ja sam mislila da je moja mama stroga", komentirala je treća.

Ipak, neki smatraju da pravila nisu tako loša što se tiče džeparca i društvenih mreža. Ali, nakon što je dobila oštru reakciju interneta, Erin je na TikToku objasnila svoj pristup roditeljstvu.

"Samo podsećam da su to stvari koje im trenutno ne dopuštam, budući da imaju 12 godina. Sve će se to promeniti, kao što su se stvari promenile od njihove 4. godine", rekla je u videu.

 

 

 

Ističe da bliznakinje, iako nemaju telefone, koriste tablete za komunikaciju s prijateljima. Takođe, svakodnevno uživaju u poslasticama i desertima, a što se tiče sokova, nisu potpuno zabranjeni, ali Erin pazi da ih konzumiraju umereno. Zaključuje da njene ćerke žive ispunjen život i vrlo su srećne.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading