Dženifer Aniston OTKRILA tajnu formulu za SAVRŠENU figuru: Uz malo truda svako može da bude kao ONA

Naj žena Vesti 14.08.2021 15:27 0

Harizmatična glumica, Dženifer Aniston važi za holivdusku mezimicu, ali i pored savršeno očuvanog lica poznata je i po svojoj vitkoj liniji

Dženifer Aniston OTKRILA tajnu formulu za SAVRŠENU figuru: Uz malo truda svako može da bude kao ONA

Shutterstock

Aniston je nedavno otkrila kako se hrani i šta tačno jede, a kaže da zahvaljujući ovom režimu ishrene nikada nije imala probleme sa kilažom.

Za magazin "Instyle" otkrila je da ima odličnu samokontrolu kada je brza i generalno nezdrava hrana u pitanju.

- Mogu da pojedem samo jednu bombonu ili samo jedan čips iz kesice. Znam, nekima je to jako iritantno - rekla je glumica koja igra jednu od glavnih rola u hir seriji "Prijatelji".

Ovom prilikom se takođe pohvalila kako pije umereno i da je kokteli ne dovode u iskušenje.

- Popijem najviše dva do tri pića. Ne zanimaju me egzotična pića ni kokteli. Kada sam se uselila u svoju kuću nekoliko ljudi mi je poklonilo tekilu za useljenje. U kući imam podrum sa svim mogućim žestinama, pa ako dođete kod mene, možete da pijete što god poželite - ispričala je Dženifer.

Kada su je upitali kako izgleda njen trening, glumica je objasnila da se strogo pridržava metoda 15-15-15.

- To podrazumeva da 15 minuta vozim bicikl, 15 minuta radim na eliptičnoj spravi i onda još 15 minuta trčim. Potrebno mi je i još neko dodatno kretnje, što je obično 10 minuta dnevno na trampolinu - objasnila je glumica i dodala da ponekad umesto skakanja na tramboli ode u šetnju ili uradi par čučnjeva.

Komentari (0)
Loading