Anastasija Ražnatović je prekinula PETOGODIŠNJU vezu: Psiholog objašnjava kako RAZDVOJENOST može da UPROPASTI i najčvršću ljubav

Vesti 16.02.2022 13:53 0

Anastasija Ražnatović raskinula je sa dugogodišnjim dečkom Đorđem Kuljićem

Anastasija Ražnatović je prekinula PETOGODIŠNJU vezu: Psiholog objašnjava kako RAZDVOJENOST može da UPROPASTI i najčvršću ljubav

Alo

 

Anastasija i njen dečko Đorđe Kuljić raskinuli su, nezvanično, zbog poslovnih obaveza i razdvojenosti. Zajedničko odlukom su rešili da stave tačku na ljubavnu romansu koja je trajala pet godina. 

Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba - Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli, prenosi Blic.

Iz svojih privatnih razloga Đorđe nikad nije želeo da se javno eksponira, a Ražnatovićeva je uvek poštovala njegovu odluku. 

Anastasija i Đorđe inače su uplovili u vezu kada je ona imala 18 godina. Njih dvoje su krajem 2021. godine kupili zajednički stan, ali zajednički život ipak nije bio dugog daha.

Priča se da je razlog razdvojenost: i ona i on su zbog poslovnih obaveza često bili odsutni iz Srbije.

Negira se postojanje treće osobe koja bi bila razlog ovog raskida.

Razdvojenost u dugoj vezi jeste teška i iziskuje mnogo truda, ali ako među vama postoji strpljenje, ona je moguća. 

Master pshilogije Bojana Videnović, koja se bavila istraživanjem veza na daljinu i veza kada su partneri prinuđeni da budu razdvojeni, kaže da u takvim slučajevima postoji opasnost od zanemarivanja partnera.

- Viđamo se retko i na kratko i nekako je i logično da želimo da mu se tada predstavimo u najboljem svetlu, zar ne? To isto važi i za muškarce. Stvar je u tome što tad potpuno zanemarujemo neke sitnice ili njegove loše navike, jer ne želimo gubiti dragoceno vreme, ali je velika verovatnoća da bi nam u svakodnevnom životu sa njim to itekako smetalo.

Psihološkinja kaže da ovakva vrsta veze jeste složena i iziskuje mnogo više truda, ulaganja, pa čak i novca nego veza u kojoj ste stalno sa partnerom, ali ona ipak ima neke prednosti.

- Nedostatak fizičke bliskosti se nadoknađuje dubljim razgovorima, a to dovodi do veće psihološke povezanosti - Rekla je Bojana.

Bojana smatra da je svaka veza priča za sebe i da ne postoji pravilo po kom veze tmogu da opstanu kada je razdvojenost u pitanju. Ukoliko postoji dovoljno razumevanja za obe strane, veza bi mogla biti funkcionalna, međutim, ako jedna strana nema u potpunosti zanemaruje drugu, tu obavezno dolazi do zahlađenja.

 

Komentari (0)
Loading