Sin i ćerka joj okrenuli leđa: Nikol Kidman godinama skriva najdublju ranu od celog sveta

Slobodanka Ćorić Vesti 30.04.2024 09:35 0

Glumica nije viđena u javnosti sa dvoje dece iz prvog braka od 2007. godine, a nije poznato da li su još imali kontakt

Nikol Kidman i Kit Urban

Profimedia

Nikol Kidman se prošlog vikenda pojavila na crvenom tepihu sa suprugom Kitom Urbanom i njihove dve ćerke Sandej Rouz i Fejt Margaret, a ovo je prvi put da su se tinejdžerke pojavile na javnom događaju. Slavna glumica je te večeri u Los Anđelesu dobila nagradu AFI za životno delo, a pored supruga i ćerke, pridružilo joj se još nekoliko članova njene šire porodice.

Međutim, dva važna člana porodice nisu bila prisutna - to su njena usvojena deca iz braka sa Tomom Kruzom, sin Konor (29) i ćerka Izabela (31). Takođe, nakon što je izašla na scenu da preuzme nagradu, Nikol Kidman je u svom dirljivom govoru odala počast "ljubavima svog života", svom suprugu Kitu i njenim ćerkama, dok Konora i Izabelu nije spomenula. Podsetimo, kada su se Tom Kruz i slavna 56-godišnja glumica razveli 2001. posle 11 godina braka, sud je roditeljima dodelio zajedničko starateljstvo.

Međutim, deca su ostala „lojalna svom ocu” i odlučila su da stalno žive sa njim, što takođe znači da su odrasla kao deo kontroverzne sajentološke crkve. Glumica nije viđena u javnosti sa dvoje dece iz prvog braka od 2007. godine, a nije poznato da li su još imali kontakt. Nikol je navodno "slomljeno srce" nakon što ni Konor ni Izabela nisu prisustvovali sahrani njenog oca 2014.

Ona je, međutim, želela da oboje budu prisutni u trenutku kada joj je uručena najvažnija američka nagrada za doprinos filmu, ali se na kraju nisu pojavili. Konor čak nije pokazao nikakvu javnu podršku svojoj majci za tu čast, dok je Bella lajkovala jednu od Nikolinih objava na Instagramu o nagradi. Iako je jasno da postoji izvestan razdor između majke i dece, što, s druge strane, Konor i Bela poriču, glumica je u nekoliko navrata u svetlu njihovog izbora „da budu sajentolozi” izjavila da gaji bezuslovnu ljubav prema njima. 

"Majčinstvo je putovanje. Ima neverovatnih uspona i padova, bilo da ste usvojili dete ili ste sami rodili. Ono što detetu treba je ljubav. Oni su izabrali da budu sajentolozi. Naš posao kao roditelja je da im uvek pružimo bezuslovnu ljubav." Nicol je rekla za The Sun magazin 2019. Takođe je 2014. rekla da su njena deca „velikodušna, ljubazna i vredna” i opisala svoj film Lav, u kojem igra usvojiteljku, kao „ljubavno pismo” njima.


Podsetimo, Kruz i Kidman su početkom 90-ih usvojili ćerku i sina nakon što je ona doživela vanmateričnu trudnoću i pobačaj, a nakon što joj je rečeno da ima vrlo male šanse da zatrudni. Pretpostavlja se da je sajentološka crkva razlog zašto je glumica udaljena od svoje dvoje starije dece, posebno od Konora, za kojeg mediji pišu da je „izuzetno odan svom ocu”.

Čak je poslušao savet svog oca i nije pozvao Nikol na svoje venčanje 2019. godine, a sve zato što ju je kontroverzna verska zajednica označila kao „problematičnu osobu koja može da potisne svoje interese“. Postoje i izveštaji da su Bela i Konor „prevaspitani” od strane Sajentološke crkve tokom razvoda i borbe za starateljstvo da se okrenu protiv svoje majke, prenosi Žena.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 
Komentari (0)
Loading