Kejt ORGANSKI NE PODNOSI Megan Markl? Na snimku se jasno vidi OGROMNA netrpeljivost, ali se jednako komentarišu i ostali OČIGLEDNI dokazi (VIDEO)

Vesti 15.09.2022 21:00 1

Kejt Midlton i Magan Marjkl snimljene su dok su izlazile iz automobila ispred dvorca, a mnogi su se složili da se na snimku jasno vidi njihovo neslaganje

Kejt ORGANSKI NE PODNOSI Megan Markl? Na snimku se jasno vidi OGROMNA netrpeljivost, ali se jednako komentarišu i ostali OČIGLEDNI dokazi (VIDEO)

printscreen/Tviter

 

Odnos između Kejt i Megan tema je o kojoj se nagađa već duže vreme, a sada su snimljene u trenutku za koji mnogi misle da je otkrio kako među njima postoje tenzije.

Na snimku koji se širi društvenim mrežama Kejt i Megan uhvaćene su dok su izlazile iz automobila pred dvorcem Vindzor, obe s iste strane, a Kejt je zatim požurila prema Vilijamu i Hariju ne čekajući Megan koja se, očigledno zbunjena, kratko zadržala na mestu, a zatim nastavila prema njoj.

Zbog neugodnog trenutka, ljudi su uvereni kako Kejt ne može da podnese Megan, a u prilog tome ide još jedan snimak na kom se slavna četvorka okupila pred automobilom nakon što su pozdravili okupljene pred dvorcem i primili saučešće zbog smrti kraljice Elizabete II.

Tu se vidi ledeni pogled koji je Kejt uputila Megan nešto pre nego što je s osmehom na licu još jednom mahnula okupljenima.

Tviterom se širi i fotografija na kojoj je Megan uhvaćena kako stidljivo gleda u Kejt, dok ona i prinčevi razgledavaju cveće koje je postavljeno uz ogradu dvorca.

Inače, ovo je prvo zajedničko pojavljivanje britanskih prinčeva i njihovih supruga od 2020. godine, a dogodilo se spontano, na inicijativu princa Vilijama.

BONUS VIDEO

 
Komentari (1)
Loading
hahahahahah
16.09.2022 05:58

Megan zbunjena???????