Saznalo se da je TRUDNA i postala meta PAPARACA: Blejk su čekali ispred kuće i UHODILI, a ona ih je ućutkala FOTOGRAFIJAMA uz jasnu poruku!

Vesti 25.10.2022 21:30 0

Niko nije očekivao da će objaviti takve fotografije i ostaviti novinare bez odrađenog zadatka

Saznalo se da je TRUDNA i postala meta PAPARACA: Blejk su čekali ispred kuće i UHODILI, a ona ih je ućutkala FOTOGRAFIJAMA uz jasnu poruku!

Profimedia

Ako ste propustili Blejk Lajvli i njen suprug Rajan Rejnolds očekuju svoje četvrto dete. Kada je 35-godišnja glumica objavila je vest pojavljivanjem na događaju "Forbes Power Women Summit"  pojavivši se na crvenom tepihu u zlatnoj "Valentino" mini haljini u kojoj se video trudnički stomačić, svi su ostali oduševljeni!

Bejk je već majka tri devojčice i sada se nadaju da će beba broj četiri biti dečak ali naravno samo žele zdravu bebu bez obzira na pol, navodi blizak izvor koji je govorio za "US Weekly".

 

 

Izvor je dodao da ovaj glumački par voli biti roditelj i da je primetio da je razmak godina između njihove dece po dve godine i da se drže tog "obrasca".

Ipak pored sreće, glumica se susrela sa neželjenom pažnjom nakon što je objavila svoju trudnoću. Tačnije na svom instagram profilu je napisala i prozvala novinare. 

 

 

"11 tipova koji čekaju ispred moje kuće" odnosilo se na fotografe koji su se nadali da će ugledati njeno trudničko telo.

- Izluđujete mene i moju decu - dodala je.

Uz celu objavu prati niz slika nje tokom cele trudnoće koje nisu uspošte profesionalne već realne i normalne. U svom opisu spominje i nada se da će deljenjem ovih slika, fotografi je ostaviti na miru. 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading