Glumica otkrila detalje: Ovako je Tom Kruz posavetovao, nije znala šta je snašlo

K.Ć. Vesti 16.12.2022 08:50 0

Glumica Emili Blant vodila je podkast "Pametni", gde je otkrila mnoge anegdote sa filmskog seta

Glumica otkrila detalje: Ovako je Tom Kruz posavetovao, nije znala šta je snašlo

EPA

Prisetila se i produkcije „Na rubu vremena” u kojoj je glumila 2014. godine sa Tomom Kruzom. Blant je rekla da su uslovi za rad bili izuzetno teški, jer su glumci morali da nose veoma teške i neudobne kostime. Tada je od Kruza čula zanimljive savete.

U filmu „Na rubu vremena” Emili Blant i Tom Kruz igrali su uloge ratnika zarobljenih u ciklusu reinkarnacije, koji su morali da spasu čovečanstvo od nestanka od strane vanzemaljaca. 

Glumica otkrila detalje: Ovako je Tom Kruz posavetovao, nije znala šta je snašlo

EPA

 

Najveća prepreka za glumce bilo je nošenje veoma teških kostima teških preko 40 kilograma. „Morali smo da nosimo ove ogromne oklope. Nažalost, bili su i užasno neprijatni. Teški su oko 40 kilograma. Jednostavno je to bilo preteško za mene . Prvi put kada sam obukla opremu, počela sam da plačem. Kruz nije znao šta da radi sa mnom. Rekla sam mu da nisam sigurna da mogu da snimam ovako“, rekla je Emili Blant.

Tom Kruz, koji je poznat po velikoj posvećenosti ulogama, tada je svojoj prijateljici dao iznenađujući "savet". "Dugo je zurio u mene. Onda je rekao: ' Hajde, prestani da budeš takav kreten, u redu?'", prisetila se Emili.

Zanimljivo je da su iznenađujuće reči pozitivno uticale na glumicu. Emili, koja nije očekivala takav „motivacioni savet“, odgovorila je sa smehom. Tek kasnije se pokazalo da sumnje Emili nisu bile neosnovane. Dok je radila na filmu, glumica je povredila rebra i ključnu kost. U istom intervjuu je rekla da i dan-danas oseća posledice napornog rada na setu.

Komentari (0)
Loading