Doktori su tvrdili da postoji samo TRI odsto šanse da zatrudni: Poznata PLAVUŠA nije odustala te je ostala trudna u 54. godini uz pomoć OVE metode!

Vesti 29.12.2022 21:50 0

Ona nije odustala od svoje želje da se ostvari još jednom kao majka

Doktori su tvrdili da postoji samo TRI odsto šanse da zatrudni: Poznata PLAVUŠA nije odustala te je ostala trudna u 54. godini uz pomoć OVE metode!

Printscreen/Instagram

Niko sa sigurnošću ne može da kaže kada je idealno vreme da se žena ostvari kao majka. Neki tvrde da najbolje kada ste mladi, dok drugi smatraju da to ipak zahteva veću zrelost. 

Baš iz toga razloga i podeljenog mišljena, glumica, pevačica i manekenka Brigit Nilsen je izazvala podeljena mišljenja kada je 2018. godine objavila da je trudna u 54. godini.

 

 

Nilsen svi pamte po učešću u rijaliti programu Veliki brat. Sezonu 2005. godine završila je na trećem mestu.

Tri godine kasnije, učestvovala je u rijaliti programu "Celebrity Rehab" sa doktorom Druom, programu u kome zvezde pokušavaju da se skinu sa droge i alkohola.

 

 

Iako su joj lekari davali samo tri do četiri odsto šanse da može ostane u drugom stanju, a ona je žarko želala dete sa svojim četvrtim mužem, italijanskim modelom Matijem Desijem. U 54. godini uspela je da zatrudni pomoću VTO metode i u junu 2018. rodila je devojčicu Fridu.

 

 

- Da, imala sam 54 godine, ali mnogi muškarci postaju očevi u 60-im, čak i 70-im. Ja uživam u majčinstvu i smatram da je neophodno da se normalizuje u bilo kojim godinama života - odgovorila na pitanje koje joj često postavljaju - kako to da nije umorna.

"Ja sam žena. Mi majke smo veoma jake", prokomentarisala je poznata plavuša i priznala da joj je majčinstvo u 50-im prijatnije iskustvo nego što je to bilo u njenim 20-im godinama.

- Tada sam bila toliko neiskusna, toliko zabrinuta i uplašena. Sad sam samo uzbuđena i stvarno uživam -, rekla je Brigit koja pored ćerke ima i četiri sina.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading