Šokiraćete se kada vidite koliko je ona MLAĐA: Drugi čovek koji je hodao po MESECU oženio se na svoj 93. rođendan (FOTO)

Vesti 22.01.2023 09:21 1

Na Tviteru u subotu, gospodin Baz Oldrin je objavio slike sa svojom suprugom dr Ankom Faur i potvrdio da su se venčali na maloj ceremoniji u Los Anđelesu u Kaliforniji

Šokiraćete se kada vidite koliko je ona MLAĐA: Drugi čovek koji je hodao po MESECU oženio se na svoj 93. rođendan (FOTO)

Profimedia

Baz Oldrin je jedini preživeli član tročlane posade misije Apolo 11.

Baz Oldrin, jedan od trojice američkih astronauta koji su kročili na Mesec u misiji Apolo 11 1969. godine. Sada se oženio svojom dugogodišnjom ljubavlju na svoj 93. rođendan. Na Tviteru u subotu, gospodin Oldrin je objavio slike sa svojom suprugom dr Ankom Faur i rekao da su se venčali na maloj ceremoniji u Los Anđelesu u Kaliforniji. 

„Na moj 93. rođendan, sa zadovoljstvom mogu da objavim da smo se moja dugogodišnja ljubav dr Anka Faur i ja venčali. Udružili smo se u svetom braku na maloj privatnoj ceremoniji u Los Anđeles i uzbuđeni smo kao tinejdžeri koji beže“, napisao je bivši astronaut.

 

 

Otkako je podeljena, objava gospodina Baza je prikupila više od 153.000 lajkova i preko 1,8 miliona pregleda. U odeljku za komentare, nekoliko korisnika je čestitalo paru i u šali napisalo: „Mora da ste preterali!“. 

"Srećan rođendan, Baz, i čestitam ti na braku. Oduševljena sam zbog tebe. Kao i uvek, uradio si to sa stilom", napisao je jedan korisnik. "Vau! Čestitamo pukovniče Oldrin! Život počinje u 93! Sve najbolje", rekao je drugi. 

Baz Oldrin se ranije ženio i razvodio tri puta. On je jedini preživeli član tročlane posade misije Apolo 11. Dok je Nil Armstrong bio prvi astronaut koji je kročio na površinu Meseca, 19 minuta kasnije ga je pratio gospodin Oldrin. 

Bivši astronaut se povukao iz NASA-e 1971. i 1998. osnovao ShareSpace Foundation, neprofitnu organizaciju za promovisanje širenja istraživanja svemira sa posadom.

Dr Anka Faur je rođena 1959. godine i mlađa je 30 godina od Baza.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Baki
22.01.2023 11:17

Ovo za ženidbu je možda tačno, ali da je šetao po Mesecu nije.