Svi su zabrinuti za mentalno zdravlje Britni Spirs: Fanovi su zvali policiju, a porodica pokušava da je pošalje na lečenje

Vesti 10.02.2023 11:14 0

Porodica i prijatelji pevačice Britni Spirs, zabrinuti za njeno mentalno zdravlje i odlučili su da je zaključaju na neko vreme u kuću kako bi se lečila

Britni Spirs

Shutterstock

Čuvenu pevačicu Britni Spirs pre dve nedelje je posetila policija, nakon što su zabrinuti fanovi videli da je izbrisala svoj Instagram profil i posumnjali da je u opasnosti.

Zamenici šerifa okruga Ventura posetili su Britni u njenoj kući u Tauzend Ouksu kako bi izvršili proveru. Oni su tad izjavili da je pevačica dobro. Međutim, porodica je izuzetno zabrinuta za njeno mentalno zdravlje. Insistirali su na kućnom lečenju,a li pevačica na to nije pristala.

Kako su preneli strani mediji, njen suprug Sem Asgari, njen menadžer i lekari nisu uspeli u pokušaju da ubede pevačicu da prihvati lečenje na dva meseca u njenom domu u Los Anđelesu. "Nažalost, trenutno ima dosta histerije u medijima, ali Britni je dobro, a mnogo toga je pogrešno napisano u medijima", rekao je izvor blizak pevačici.

Intervencija je navodno bila zakazana za utorak, ali su planovi da se ona podvrgne lečenju na kraju propali. Prema izveštajima, Spirs je pristala da se sastane sa doktorom, a pregled i intervju su na kraju prošli dobro. Inače, pevačica je više puta insistirala da nije bolesna posle niza nedavnih incidenata koji su njeno psihičko stanje doveli u pitanje. U januaru je snimljena kako viče u restoranu u Los Anđelesu, što je navelo fanove da pomisle da ima "nervni slom". Nedugo zatim izbrisala je i svoj Instagram profil, što je navelo zabrinute fanove da pozovu policiju da provere pevačicu. Tada je Britni rekla da su njeni fanovi previše zabrinuti za njeno zdravlje i da nema potrebe da brinu jer je dobro.

Komentari (0)
Loading