Za ovog muškarca tvrde da je NAJLEPŠI u Srbiji: Zove se Aleksa i evo čime se bavi

Vesti 11.02.2023 10:30 0

Žene su doslovno poludele za njim

Za ovog muškarca tvrde da je NAJLEPŠI u Srbiji: Zove se Aleksa i evo čime se bavi

Printscreen/Instagram/editor

Muškarac o kom se poslednje vreme kod nas itekako priča i piše je Aleksa Gavrilović. Iako je u svetu itekako poznat kod nas tek sada dobija na popularnosti. 

Unazad ga svrstavaju u najlepšeg muškarca na planeti, te ga zovu Apolon!

 

 

Aleksa ima 30 godina, diplomirani je pravnik i nosilac titule Mister Universal Ambassador 2016. Jednom prilikom je u intervjuu izneo niz predrasuda sa kojima se ne suočava samo on, već svi manekeni u našoj zemlji. Pored agencije u kojoj radi u Srbiji, Aleksa je radio i u Londonu, Barseloni, Parizu, Milanu, Kopenhagenu. 

 

 

- Najveća zabluda o muškom modnom svetu kod nas je da su svi muški modeli gej ili isfeminizirani i baš iz tog razloga se razmišljaju da li da se uopšte bave modelingom, da ih ne bi na taj način gledali. Organizacija je, naravno, na visokom nivou, ali moram priznati da u odnosu na domaće revije, ovde konstantno paze na vašu frizuru, šminku i naravno na odeću koju nosite. Pažnja koja se posvećuje modelima za D&G je za divljenje - rekao je Aleksa svojevremeno.

 

 

Pojavljivao u raznoraznim muzičkim spotovima, a dugo se šuškalo da mu je jedna poznata manekenka devojka. Ipak, bez dokaza. 

 

Anketa

Da li se slažete da je on jedan od najlepših muškaraca na planeti?

 

 

Komentari (0)
Loading