"Bila sam žrtva porodičnog nasilja": Poznata glumica ispričala da je preživela pakao, trauma i strah je još uvek prate kroz život

J.V. Vesti 21.11.2023 16:58 0

Lili Kolins zvezda serije "Emili u Parizu" govorila je o nasilju koje je preživela u vezi

Lili

Profimedia

-Za mene je moja romantična toksična veza bila verbalno i emocionalno zlostavljanje. Koristio je grozne reči i o meni ali zbog onoga što nosim, nazivao bi me pogrdnim imenima - ispričala je 33- godišnja glumica koja je se borila i sa poremećajem u ishrani, a prenosi Dejli mejl.

Te grozne i omalovažavajuće reči ostavile su neizbrisive ožiljke na njeno duši.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 

- Postala sam tiha, počela sam da se osećam ugodno u tišini. Kada bi se plen osetio ugroženim, smanjio bi se što je više moguće, verovatno ne jedući, čineći se što manje sočnim i primamljivim jer se tako oseća najsigurnije - objasnila je glumica koja je danas u sretnom braku sa filmskim režiserom Čarlijem Mekdauelom.

Iako je sada u srećnom braku, traume iz prošlosti je još uvek prate.

-Situacija je potpuno drugačija sada nego pre 10 godina. Iako imam zdravu vezu danas, u nekom trenutku tokom dana prošlost se vrati. To je poput milisekunde ili kraće od milisekunde. Vaša utroba reaguje, vaše srce počne da kuca i odjednom se vratite u trenutak kada su vam to rekli pre 10 godina. Ali više niste na tom mestu. Užasno je teško. Sada u životu imam svog divnog muža koji me podržava, komuniciramo i razgovaramo o svemu - priznala je glumica.

Komentari (0)
Loading