Nekada je ljubio ćerku Željka Šašića, a sada NAJLEPŠU SRPSKU manekenku: Ovo je devojka Nemanje Radonjića, prelepa Isiodora izgleda NESTVARNO DOBRO!

Najžena Vesti 16.11.2021 10:07 0

Radonjić je do sad povezivan s više poznatih devojaka, ali je najpoznatija njegova veza sa Sofijom Šašić, ćerkom pevača Željka Šašića

Nekada je ljubio ćerku Željka Šašića, a sada NAJLEPŠU SRPSKU manekenku: Ovo je devojka Nemanje Radonjića, prelepa Isiodora izgleda NESTVARNO DOBRO!

Printscreen/Instagram

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Radonjić već neko vreme intrigira svojim privatnim životom, a nakon što je raskinuo vezu sa ćerkom poznatog pevača Željka Šašića, on je ponovo zavoleo poznatu devojku

Fudbaler Benfike i srpske fudbalske reprezentacije Nemanja Radonjić (25) bio je jedan od najzapaženijih igrača naše ekipe na meču u Lisabonu, a kod devojaka je on, bez obzira na prikazanu igru, uvek u fokusu, pa mnoge zanima da li je zgodni sportista slobodan.

Kako su pisali mediji, Nemanja Radonić u vezi je s manekenkom Isidorom Kadijević (24), a nijedno od njih dvoje ne deli previše zajedničkih trenutaka.

 

Štaviše, oboje su na društvenoj mreži Instagram podelili samo po jednu fotografiju za koju su pozirali zajedno, a na njima im se ne vide lica.

 

Par, pored toga, jedno drugom "lajkuje" i komentariše objave, ali ostaju odlučni da sačuvaju svoju intimu, pa nisu javno pričali o svojoj ljubavi, piše Glossy.

 

Isidora Kadijević (24) je ugledna manekenka, koju su mediji prozvali "srpskom Kendal Džener" zbog sličnosti sa čuvenom crnokosom lepoticom.

 

Srpska manekenka sarađivala je do sad s velikim brojem domaćih i stranih brendova i magazina, a slavu je doživela maltene preko noći, budući da se modelingom bavi tek nekoliko godina.

 

Radonjić je do sad povezivan s više poznatih devojaka, ali je najpoznatija njegova veza sa Sofijom Šašić, ćerkom pevača Željka Šašića.

Oni su navodno živeli zajedno u Beogradu na početku pandemije virusa korona i trebalo je da se ona preseli kod njega u Francusku, ali su se u međuvremenu rastali.

 

Komentari (0)
Loading